Φιλικό και στη Μελβούρνη για την εθνική

Η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει και σε δεύτερο φιλικό προετοιμασία την Αυστραλία το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η ΕΠΟ.

Η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει και σε δεύτερο φιλικό προετοιμασία την Αυστραλία το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει και δεύτερο φιλικό, μετά από αυτό της 4ης Ιουνίου στο Σίνδεϊ, το οποίο θα διεξαχθεί τρεις ημέρες αργότερα, στη Μελβούρνη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ANΖ» Στάδιο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις: «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «καγκουρό» Άγγελος Ποστέκολγου δήλωσε για τις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις: «Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στην Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα τους και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.