Οκόγε: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» (vid)

Μέχρι την Τετάρτη μπορούσε κανείς να τον δει στις προπονήσεις. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμμανουέλ Οκόγε έκανε το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο.

Μέχρι την Τετάρτη μπορούσε κανείς να τον δει στις προπονήσεις. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμμανουέλ Οκόγε έκανε το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου εκφράζοντας την αισιοδοξία του για νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα.

Για το πως ένιωσε για την πρώτη του συμμετοχή με τον Πανιώνιο:
“Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με την ομάδα. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Πιστεύω στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κέρκυρα θα τα πάμε καλύτερα, θα κερδίσουμε τον αγώνα και θα κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”.

Για το πως ένιωσε όταν άκουσε ότι είναι βασικός: “Περίμενα καιρό αυτή την ευκαιρία. Ήμουν μέλος της ομάδας γιατί συμμετείχα σε φιλικά παιχνίδια. Πλέον μπορώ να αγωνιστώ και στα επίσημα. Ήρθα στον Πανιώνιο για να τον βοηθήσω, αλλά και να βοηθήσω τον εαυτό μου”.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου: “Ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά για εμένα διότι δεν έπαιζα. Έχουμε μπροστά μας 12-13 παιχνίδια και υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας μου ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει σε καλύτερη θέση”.

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: “Κόντρα στην Κέρκυρα πιστευώ ότι θα τα πάμε καλύτερα απ’ ότι εναντίον του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου και ελπίζω να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχω δει παιχνίδια της Κέρκυρας, είναι καλή ομάδα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Διαθέτουμε καλή ομάδα, κάνουμε καλές προπονήσεις, το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας μας δίνει πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.