Παναιτωλικός- Κέρκυρα: Η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τί είπαν Μπάμπης Τεννές και Χάβι Γκράθια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Κέρκυρα...

Δείτε τί είπαν Μπάμπης Τεννές και Χάβι Γκράθια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Κέρκυρα… 

Μπάμπης Τεννές:

Για τον αγώνα και τη διαιτησία: «Είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να τα επισημάνουμε. Ο προγραμματισμός των αγώνων από Πέμπτη-Κυριακή και Τετάρτη-Κυριακή μας δημιουργεί προβλήματα. Όπως στο παιχνίδι στην Τρίπολη έτσι και σήμερα υπήρχαν κάποια διαιτητικά λάθη σε βάρος μας. Στην Τρίπολη ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ μας, και σήμερα το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις, όπως μου είπαν ήταν κανονικό».

Για την απόδοση των παικτών του: «Από ‘κει και πέρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά και τους έδωσα συγχαρητήρια για την απόδοσή τους. Χωρίς υπερβολή, βάζοντας και τον Κουτρουμάνο μέσα, είχαμε έξι απουσίες βασικών παικτών».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Το ρόστερ είναι επαρκές για να παραμείνουμε στην κατηγορία και εξακολουθώ και πιστεύω στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Είχαμε πει για τρεις μεταγραφές και πιστεύω ότι θα γίνουν. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρούμε παίκτες με τις προϋποθέσεις που θέλουμε, αφού είναι κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να πετύχουμε».

Για τις μεταγραφές: «Το χειρίζεται το τμήμα σκάουτινγκ και είναι θέμα της διοίκησης, να σας πει».

Για τους τραυματίες: «Θεωρώ σίγουρο πως στα Γιάννενα θα επιστρέψουν Ρότσα, Θεοδωρίδης και Εντζεγκουέλε και έχει πιθανότητες και ο Χαριστέας».

Χάβι Γκράθια:
 
«Το παιχνίδι ήταν καλό. Αντιμετωπίσαμε τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει πολύ δύσκολη έδρα και είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε την κατοχή της μπάλας, μα πάνω απ’ όλα σε πολύ καλή ημέρα τον Αναστασόπουλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι θετικό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.