Δώνης: «Είμαστε στην τελική ευθεία»

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε στο Novasports.gr, πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε στο Novasports.gr, πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός αρκέστηκε να τονίσει πως όλα πηγαίνουν καλά και πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης δήλωσε στο Novasports.gr: «Όλα πηγαίνουν καλά και είμαστε στην τελική ευθεία για να τελειώσει η συμφωνία».

Από εκεί και πέρα, η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή πρότεινε στον Δώνη συμβόλαιο συνεργασίας για μίνιμουμ δυο χρόνια, ενώ του υπογράμμισε πως το πλάνο του είναι τριετές. Ο Δώνης εμφανίστηκε αρχικά θετικός και ζήτησε από τη δική του πλευρά να παραμείνουν όλοι οι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ συμφώνησε με το σχετικό αίτημα. 

Κουβέντα για το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας δεν έγινε, αν και ο Ταϊλανδός τόνισε πως αποδέχεται τους όρους που έχει θέσει ο Έλληνας τεχνικός και στους οποίους συμπεριλαμβάνει και τους συνεργάτες του. Πλέον, οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών, θα φροντίσουν ώστε να τακτοποιηθεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. 

Ο Δώνης αναχώρησε λίγο πριν τις 11:00, αφού πρώτα είχε συνομιλία με τον Νίκο Νταμπίζα. Πλέον, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και όταν πέσουν οι υπογραφές θα τρέξουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.