Ο Κουίνσι στο Novasports (vid)

Πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκφράζει ο Κουίνσι, μιλώντας στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη.

Πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκφράζει ο Κουίνσι, μιλώντας στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη. Ο διεθνής Γκανέζος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρεται στην επόμενη ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, σχολιάζει τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα των Πρασίνων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και την προσπάθεια της ομάδας του για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μιλάει και για το μέλλον του στο σύλλογο.


Ο Κουίνσι μίλησε στην Νova:


Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο:


Δεν είναι πολλά αυτά που μπορείς να πεις μετά από έναν αποκλεισμό. Χάσαμε στα πέναλτι, περιμέναμε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια, δεν έγινε και αυτό μόνο κίνητρο μπορεί να μας δώσει. Στις προπονήσεις, να δουλέψουμε σκληρά, να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα  και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Να αποδίδουμε καλά. Περιμέναμε να κερδίσουμε, δεν το κάναμε, έτσι είναι η φύση του ποδοσφαίρου… Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι για το πρωτάθλημα και πολύ σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε πλέον μόνο έναν στόχο. Ελπίζω να πάμε την Κυριακή, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε.


Για την αντίδραση της ομάδας μετά τον αποκλεισμό:


Όταν πηγαίνεις σε παιχνίδια Κυπέλλου, είναι πάντα δύσκολα. Και αυτό γιατί είναι ένα παιχνίδι, δεν έχεις το περιθώριο να χάσεις ή να φέρεις ισοπαλία, γιατί αν χάσεις αποκλείεσαι. Χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως όταν πηγαίνεις στα πέναλτι είναι 50-50. Μοιρασμένες οι πιθανότητες και δυστυχώς δεν ήταν με το πλευρό μας. Όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε δυνατοί πνευματικά και έχουμε μια σπουδαία ομάδα που μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αν μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε κάτι.


Για την προσπάθεια πρωταθλήματος:


Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζον με έναν τίτλο και το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός στόχος που μπορούμε να διεκδικήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας το γνωρίζουμε, θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Έχουμε έναν μόνο στόχο. Αν όλοι επικεντρωθούμε και τα δώσουμε όλα, έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Εγώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά και όλοι στην ομάδα, θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Ως ποδοσφαιριστής, γι΄αυτό το λόγο παίζεις. Θέλεις να κερδίζεις τίτλους. Αυτή τη στιγμή, όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι είμαστε αρκετά δυνατοί. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο, που είναι πάντα διπλά μας.


Για την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα:


Δεν ξέρω πως θα είναι, δεν έχω παίξει ποτέ εκεί, θα είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί. Οι συμπαίκτες μου, μου έχουν πει πως είναι και όταν πάω θα δω. Η έδρα δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Πιο πολύ με ανησυχεί πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι στο μυαλό μου.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε δυνατοί. Δεν έχουν μείνει πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζον, αυτόν τον μήνα έχουμε αρκετούς αγώνες να δώσουμε και γνωρίζουμε τι είναι μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να προπονούμαστε καλά, να προσέχουμε και να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι.


Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό:


Είμαι χαρούμενος εδώ, έχω σπουδαίους συμπαίκτες, είναι σπουδαίες οι εγκαταστάσεις, ο κόσμος είναι καλός μαζί μου και είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να βελτιωθώ και ελπίζω οτι θα βελτιωθώ αρκετά μέχρι το τέλος της σεζον. Και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μείνω εδώ για χρόνια. Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να περιμένουμε και θα δούμε.


Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ξένων συλλόγων:


Είναι κάτι που άκουσα κι εγώ, μόνο ως φήμες, δεν είναι κάτι που γνωρίζω. Κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου στην ομάδα και αυτό είναι στο μυαλό μου.


Για την αγωνιστική του μεταμόρφωση:


Τα πάντα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Όταν έχεις μια ομάδα που σε στηρίζει κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο, σου λένε τι να κάνεις και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για την ομάδα, τότε πάντα θα παίζεις καλά. Επιπλέον, έχω τον προπονητή που με έφερε εδώ και με πιστεύει. Το επιτελείο, ο Ζοζέ (Γκόμες), ο Νούνο (Αλμέιδα), ο Ρουί (Σίλβα) μου δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει να παίζω καλά. Μου δίνει αυτοπεποίθηση, δύναμη, μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μου και αυτό μου δίνει κίνητρο να βγαίνω στο γήπεδο και να απολαμβάνω το παιχνίδι με καθαρό μυαλό. Ότι καλύτερο… Και ο κόσμος με στηρίζει. Όταν έχεις τον κόσμο δίπλα σου και σε πιστεύει, τότε πάντα θα αποδίδεις καλά. Είμαι εδώ, η ομάδα είναι ικανοποιημένη μαζί μου και αυτό με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.