Κόροιβος και Αρκαδικός για μια θέση στη Basket League

Μία ομάδα εκ των Κοροίβου Αμαλιάδας και Αρκαδικού θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία μαζί με την Καβάλα. Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής.

Μία ομάδα εκ των Κοροίβου Αμαλιάδας και Αρκαδικού θα αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία μαζί με την Καβάλα. Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής. 

Ο Κόροιβος έχει ρεκόρ 7-18 και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το Λαύριο, ενώ ο Αρκαδικός μετρά 8-17 και παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ρόλο ρυθμιστή παίζουν τα Τρίκαλα.

Τι ισχύει για τον Κόροιβο

Οι Ήλειοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη απέναντι στο Λαύριο, αλλά μένουν στην κατηγορία μόνο σε διπλή ισοβαθμία με τον Αρκαδικό και όχι σε τριπλή που θα περιλαμβάνει και τα Τρίκαλα. Αυτό θα επιτευχθεί με ήττα του Αρκαδικού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και νίκη των Θεσσαλών επί του Απόλλωνα Πάτρας στα Τρίκαλα.

Τι ισχύει για τον Αρκαδικό

Οι Αρκάδες μένουν στην κατηγορία αν ο Κόροιβος ηττηθεί από το Λαύριο στην Αμαλιάδα ή αν οι ίδιοι πάρουν το ροζ φύλλο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Εφόσον ο Κόροιβος νικήσει και η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ηττηθεί, τότε ο Αρκαδικός θέλει τριπλή ισοβαθμία που θα περιλαμβάνει και τα Τρίκαλα, κάτι που θα προκύψει με ήττα των Θεσσαλών από τον Απόλλωνα Πάτρας στα Τρίκαλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.