Ιτούδης: Η ευλογία και τα εντατικά μαθήματα

Στο γεγονός ότι έχει την τύχη να δουλεύει κοντά στον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει λίγο χρόνο για να... μάθει στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Στο γεγονός ότι έχει την τύχη να δουλεύει κοντά στον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει λίγο χρόνο για να… μάθει στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε μιλώντας στη «NOVA» ότι «όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια θα τα δώσω στους παίκτες. Μετά από δύο παιχνίδια που χάσαμε στο τέλος κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και σήμερα, με την Μάλαγα να περνάει μπροστά. Σίγουρα τίποτα δεν γίνεται τυχαία δουλεύουμε στην προπόνηση. Ξέραμε την Μάλαγα και δημιουργήσαμε».

Αναλυτικά ανέφερε…

Για τον Διαμαντίδη: «Είναι ευλογία και χαρά και τιμή για όλους μας που συνεργαζόμαστε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Δημήτρης πέρασε μια περίοδο που έκανε κάποια λάθη γιατί δεν ήταν εύκολο να δημιουργεί και να εκτελεί».
 
Για τον σχεδιασμό της τελευταίας φάσης: «Ήταν για σουτ. Στο πρώτο θέλαμε τρίποντο και στο δεύτερο απλό σουτ. Ο Καλάθης έκανε μια πολύ καλή πάσα στο αδύνατο σημείο».

Για την αναμέτρηση: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά θα πρέπει να κάτσουμε κάτω να διορθώσουμε ότι δεν κάναμε καλά από την στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά με 15 πόντους».
 
Για την άμυνα πάνω στον Ζόριτς που δε λειτούργησε: «Ο Ζόριτς έβαλε καλάθια γιατί δεν περιστραφήκαμε σωστά».

Για τα «μαθήματα» που παίρνει ο Παναθηναϊκός: «Μαθαίνουμε και μάλιστα θα πρέπει να τα μάθουμε σε εντατικούς ρυθμούς γιατί έχουμε καινούργιους αθλητές που θα πρέπει και αυτή να μάθουν από τους υπόλοιπους. Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά σε συγκεκριμένα στοιχεία. Νομίζω πως και οι δύο ήττες και κυρίως η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσουν αρκετά».
 
Για το κατά πόσο η συγκεκριμένη επιτυχία κρίνει τη 2η θέση του Β΄ ομίλου: «Δεν προσπαθήσαμε να φορτίσουμε τους παίκτες, αλλά μεταξύ μας λέγαμε πως το ματς αυτό είναι για την δεύτερη θέση, αλλά ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.