Σε κρίσιμη κατάσταση...

0
Κωστής Μπότσαρης
30/03/2011 • 12:31
Σε κρίσιμη κατάσταση...
  • shares

Η δήλωση παραμονής του Θοδωρού Ζαγοράκη -από μόνη της- δε στάθηκε ικανή ν’ απορροφήσει τους κραδασμούς μέσα και γύρω από την ΠΑΕ αφού οι... μετασεισμικές δονήσεις καλά κρατούν (αγωνιστικά, με το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε αυτό στο Περιστέρι, τη στάση της ΕΠΟ και την αντίδραση των διοικούντων). Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε ώστε  να φανούν οι πρώτες κινήσεις του επικεφαλής, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το μέλλον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ομως καμία από αυτές δεν είχε την απαραίτητη σημασία προκειμένου να προσπεράσει τα θέματα που απασχολούν σε καθημερινή βάση.

Τις τελευταίες ημέρες το βάρος είχε πέσει στην ολοκλήρωση ενός άρτιου φακέλου για την απαραίτητη αδειοδότηση της προσεχούς σεζόν κι όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η εν λόγω προσπάθεια ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης χειρίζεται προσωπικά όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις που αφορούν την αναδιάρθρωση της διοικητικής λειτουργίας σε πρόσωπα και δράσεις. Παρατηρείται κινητοποίηση για την εύρεση ικανών προσώπων που θα ενισχύσουν σημαντικά τον ΠΑΟΚ κι η επιλογή τους θα γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια. Υπήρξε κινητικότητα και στο θέμα του προπονητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας.

Αρκετές δραστηριότητες απασχολούν και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, καθώς ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής για το μέρος όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα -κι υποχρεωτικά αθόρυβα με τη σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη- κάνει τις απαραίτητες κινήσεις που αφορούν το μέλλον της. Η περίπτωση του 17χρονου Χρήστου Κωστικίδη ήταν ίσως αυτή με το μικρότερο ενδιαφέρον και γι’ αυτό βγήκε στη δημοσιότητα. Αυτές όμως που δεν έχουν ανάλογη... τύχη είναι εκείνες  που χαρακτηρίζονται ως «καίριες».

«Περίεργες» μέρες και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ που δικαιολογημένα νιώθει προδομένος από τις συμπεριφορές θεσμικών προσώπων, στα οποία, παρά τις όποιες εντονότατες πιέσεις έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται,  φέρθηκε με περισσότερο σεβασμό απ’ όσον οι ίδιοι, είτε με δημόσιες τοποθετήσεις τους,πολύ δε περισσότερο με τις πράξεις τους, απέδειξαν πως δεν  άξιζαν. Οχι επειδή δεν τον... εξυπηρέτησαν αλλά επειδή δεν είχαν τη στοιχειώδη ευαισθησία κι αξιοπρέπεια να τηρήσουν την ισονομία την οποία αμείβονται για να υπηρετούν. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η... πρακτική ερμηνεία του επιλόγου της πρόσφατης σχετικής ανακοίνωσης για την προκλητική αναλγησία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Μείζον θέμα αποτελεί κι η αντιμετώπιση που θα τύχει εκ νέου η ΠΑΕ στην απολογία της Πέμπτης, μέχρις ότου να λήξει οριστικά το όλο θέμα.

Φαντάζει... δυσνόητο αλλά σχεδόν όλα τα παραπάνω περνούν μέσα από το αγωνιστικό. Τα αποτελέσματα και μόνον αυτά, ξεκινώντας από τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ, μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά για ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Αρχικά με την οριστικοποίηση της παρουσίας στα πλέι οφ και στη συνέχεια με την κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης στον επίλογο της φετινής σεζόν. Με το κλίμα να μην μπορεί να χαρακτηριστεί ως το καλύτερο δυνατό, με τους Ιβιτς - Βιεϊρίνια τραυματίες και μ’ έναν αντίπαλο που ασφυκτιά για θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες έχουν απομείνει για παραμονή στην κατηγορία, η κατάθεση ό,τι καλύτερου αγωνιστικά διαθέτει η ομάδα σ’ επίπεδο ομαδικό αλλά και προσωπικό, κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Ομαλή αγωνιστική εξέλιξη θα δημιουργήσεις τις απαραίτητες συνθήκες ηρεμίας και συγκέντρωσης στη διοίκηση προκειμένου να οριστικοποιήσει και να πραγματοποιήσει τις αποφάσεις που έχει λάβει, είτε τις έχει δημοσιοποιήσει είτε όχι. Δε λησμονήσαμε να αναφερθούμε στην παραχώρηση -για μια σεζόν- της διαχείρισης των επίσημων προϊόντων της ΠΑΕ στην εταιρία αθλητικών προϊόντων με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, απλά θα περιμένουμε την επισημοποίηση της συμφωνίας και τις λεπτομέρειες που θα τη συνοδεύουν. Ακολούθως θα τοποθετηθούμε σχετικά...     

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..