Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ο κατάλληλος για την ισχυροποίηση της αμυντικής λειτουργίας κάθε ομάδας και γι' αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για την απόκτηση του. Για τον Ιταλό μπακ έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να κάνει τα πάντα για τον πάρει στο Μάντσεστερ.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ο κατάλληλος για την ισχυροποίηση της αμυντικής λειτουργίας κάθε ομάδας και γι’ αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για την απόκτηση του. Για τον Ιταλό μπακ έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να κάνει τα πάντα για τον πάρει στο Μάντσεστερ.

Ο 31χρονος κεντρικός διεθνής αμυντικός το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από το Τορίνο και τη Γιουβέντους, στο Μιλάνο και στη Μίλαν, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από τη νέα του ομάδα, και αυτό είναι κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ιταλικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έκανε πρόταση ύψους 32 εκατ. ευρώ στη Μίλαν για τον διεθνή άσο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μίλαν είχε αποκτήσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους το προηγούμενο καλοκαίρι, έναντι 40 εκατ. ευρώ, όμως οι «ροσονέρι» ίσως αποδεχτούν την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων», καθώς θα απαλλαγούν από το ακριβό συμβόλαιο του Ιταλού σταρ, ο οποίος αμείβεται με 14 εκατ. ευρώ ετησίως.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.