Μια γιορτή «διαβατήριο» για το όνειρο (video)

0
Κωστής Μπότσαρης
01/03/2016 • 17:30
Μια γιορτή «διαβατήριο» για το όνειρο (video)
  • shares
Σάββατο μεσημέρι, στο κέντρο της Ξάνθης. Κάτω από τον μουντό καιρό του Φλεβάρη, πλήθος κόσμου κυκλοφορεί στην αγορά για να ... «χαζέψει» στις βιτρίνες, να μπει στα μαγαζιά, να ψωνίσει, να πιει έναν καφέ ... Σε μια γωνιά αυτής της γενικής εικόνας παρατηρείται κάτι το διαφορετικό. Τραπέζια στο πεζοδρόμιο, μπαλόνια, αρκετή κινητικότητα σ' ένα κατάστημα που όλα αυτά μαζί προδίδουν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το ξεχωριστό. Η Forthnet αποφάσισε να ξεκινήσει μια περιοδεία μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε φιλάθλους κάθε ηλικίας να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους, να διαγωνιστούν με αξιόλογα έπαθλα, μα το σημαντικότερο έπαθλο ήταν διαθέσιμο στην Ξάνθη και θα συνεχίσει να είναι για όλους όσοι μετάσχουν στις αντίστοιχες που θ' ακολουθήσουν σε Ιωάννινα, Λιβαδειά, Αγρίνιο, Τρίπολη και Καβάλα για αρχή κι έπεται συνέχεια.
 
Ποιό είναι αυτό; Η προσωπική επαφή με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Κάθε προορισμός και μια ομάδα, αντιπροσωπευτική και άρρηκτα δεμένη με την τοπική κοινωνία, μέλος της παράδοσης και της κουλτούρας του τόπου. Και τί καλύτερο - πέραν όλων των άλλων - για κάθε φίλο της από το να έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους, να πάρει ένα αυτόγραφο, να ανταλλάξει δυο κουβέντες μακριά από την πίεση της στιγμής που χαρακτηρίζει κάθε έναν αθλητή είτε πριν είτε μετά από έναν αγώνα.
 
Την αρχή έκαναν οι Νιέτο, Σολτάνι και Καπετάνος της Skoda Ξάνθη, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Κασναφέρη, έδωσαν το «παρών» φροντίζοντας να κάνουν άκρως ξεχωριστή την ημέρα των αρκετών φίλων της ομάδας τους, μικρούς και μεγάλους, που βρέθηκαν εκεί. Ο σημαντικός αριθμός όσων βρέθηκαν εκεί μα κυρίως τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων, ήταν η καλύτερη επιβεβαίωση πως αυτό το πολύ ιδιαίτερο «ταξίδι», αυτή η ξεχωριστή γιορτή που φέρει την ονομασία «novasports tour» έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα κι η συνέχεια της μόνον καλύτερη μπορεί να είναι. To be continued λοιπόν...
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.