Γκάμα: «Στο μυαλό μου μόνο ο Άρης»

Ο Μπρούνο Γκάμα διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ισπανία και δηλώνει ότι σκέφτεται μόνο τον Άρη.

Ο Μπρούνο Γκάμα διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ισπανία και δηλώνει ότι σκέφτεται μόνο τον Άρη.

«Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία. Δεν με απασχολούν καθόλου. Ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό μου: Ο Άρης. Τίποτε άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Άρη. Μου αρέσει η ομάδα, η Θεσσαλονίκη, που είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ αυτό που με έχει σκλαβώσει είναι η αγάπη του κόσμου. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η σκέψη μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στον Άρη και στο πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με απασχολεί.

Ανυπομονώ, τώρα, για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Αυτό που ζήσαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εκπληκτικό. Τώρα, μετράω τις ώρες, όπως όλοι μας στα αποδυτήρια, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ραντεβού τη Δευτέρα στο γήπεδό μας. Σας περιμένω όλους…», τόνισε ο παίκτης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.