Αλλαγή δεδομένων

0
Κωστής Μπότσαρης
20/07/2014 • 00:01
Αλλαγή δεδομένων
  • shares

Το ρόστερ εμπλουτίζεται με ποδοσφαιριστές έμπειρους, από μονάδες που υπολογίζονται ως βασικοί, από αυτούς που θα κληθούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην επικείμενη σεζόν. Η ομάδα σχηματοποιείται και τα δεδομένα πλέον γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένα προκειμένου να δημιουργηθεί και πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικά συμπεράσματα.

Οι μέχρι τώρα φιλικοί αγώνες δεν προσφέροντα για συμπεράσματα αναφορικά με το σύνολο, αλλά έδωσαν στοιχεία για το υπάρχον δυναμικό και ποιοι από τους φερέλπιδες νεαρούς μπορούν να υπολογίζονται για το άμεσο μέλλον. Επίσης, αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσει η νέα τεχνική ηγεσία να λάβει μια πρώτη γεύση για τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που βρήκε στην ομάδα, αν και θα πρέπει η κατάστασή τους να εκτιμηθεί εκ νέου με όλα τα νέα πρόσωπα παρόντα. Στα ευχάριστα της ημέρας, η παρουσία του χαλαρού μεν αλλά ορεξάτου Ιτάνζ. Ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας μπήκε για πρώτη φορά σε κανονικούς ρυθμούς, είχε ενέργεια και διάθεση, κάτι που φάνηκε καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης αφήνοντας πιθανότητες για μια ουσιαστική σεζόν στην ομάδα που τον εμπιστεύθηκε κι έδωσε χρήματα για να τον αγοράσει δίχως ποτέ να εξαργυρώσει κάτι από αυτόν.

Μια νέα ομάδα δημιουργείται και θα πρέπει όποιος από το δυναμικό της έχει κάτι θετικό και ουσιαστικό να προσφέρει ν' αξιοποιείται, ειδάλλως η παραμονή του στην ομάδα φαντάζει περιττή και άσκοπη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Μαντούρο, Μάρτενς. Πιο θετικό είναι ως τώρα το πρόσημο για τον Ολλανδό, με τον Βέλγο να προσπαθεί μεν αλλά να μην έχει κάνει τη διαφορά ακόμη. Το αν θα τα καταφέρει είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους...

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.