Ανάγκη διευκρίνισης δεδομένων

0
Κωστής Μπότσαρης
14/07/2014 • 00:58
Ανάγκη διευκρίνισης δεδομένων
  • shares
Κάτι αναμενόμενο αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, ήθελαν να πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι υπάρχει αυτή τη στιγμή, δίχως τους διεθνείς, δίχως τις μεταγραφικές προσθήκες. Κι αυτό ίσχυε και για την ίδια ομάδα, κυρίως την τεχνική ηγεσία που ήθελε να δει και είδε τί από αυτά που έχει ξεκινήσει να δουλεύει εδώ και δυο εβδομάδες έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός μέσος όρος ηλικίας καθιστά πιο εύκολη τη διαδικασία εκμάθησης, ωστόσο δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την έλλειψη εμπειρίας και με την έλλειψη προσώπων με ηγετική φυσιογνωμία. Το αν λόγω αυτού του κενού, μπορούν να προκύψουν τέτοια πρόσωπα από τα ήδη υπάρχοντα θα φανεί στην πορεία. Πάντως, το ανησυχητικό ως τώρα είναι η ... νηνεμία στο μεταγραφικό μέτωπο. Μπορεί επισήμως να μην έχει ειπωθεί κάτι σχετικά όμως όσο περνούν οι ημέρες γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό ότι ο φετινός προϋπολογισμός ή μπάτζετ σε όσους αρέσκονται στις ξένες ορολογίες, θα είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι.

Θα πρέπει όμως αυτό να ξεκαθαριστεί όχι μόνον στον κόσμο που περιμένει να μάθει τις σκέψεις των διοικούντων για τη νέα σεζόν αλλά και για τα ίδια τα στελέχη της ομάδας ώστε να ξέρουν πως θα πορευθούν στη συνέχεια. Δεν είναι γκρίνια, δεν είναι δυσφορία προς τον μεγαλομέτοχο, που σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς κρατάει μακριά την ομάδα από περιπέτειες οικονομικής φύσης, αλλά λογική ανάγκη για να κατανοήσουν όλοι τη συνέχεια και πως αυτή θα έρθει. Αλλωστε αυτός είναι που αποφασίζει, αυτός έχει και την ευθύνη. Πάντως, όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο επιτρέπει στον κάθε έναν καλο και κακοπροαίρετο να προβαίνει σε πάσης φύσεως εικασίες κι αυτό μόνον καλό δεν είναι.

Στην καθημερινότητά μας, το πρωί έχει οριστικοποιηθεί πως ξεκινάει μ' επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ομάδας και την καθιερωμένη συνέντευξη που δημοσιεύεται την επομένη. Η επαφή με τα μέλη της αποστολής είναι πιο περιορισμένη από κάθε άλλη χρονιά. Ο χρόνος που ακολουθεί αφιερώνεται στην καταγραφή των ειδήσεων και των νέων που αφορούν την ομάδα δίχως απαραίτητα να έχουν να κάνουν με το μέρος που βρισκόμαστε.

Ακολουθεί η απογευματινή προπόνηση κι η αποστολή όλων όσων σημαντικών έχουν γίνει κατά τη διάρκεια αυτής. Με τον καιρό σύμμαχο, που φόρεσε τα καλοκαιρινά του κι εδώ στην Ολλανδία παρακολουθήσαμε ακόμη ένα «χορταστικό» μάθημα για τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας, όμως όλα περιλαμβάνονται στην τελευταία ατάκα του Αγγελου Αναστασιάδη στον επίλογο της προπόνησης: «Εχουμε πολλή δουλειά ακόμη». Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους ...
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/08/2019 • 07:36

Με έμφαση στη λεπτομέρεια τα ματς σε Φάληρο, Ζάγκρεμπ, Λιντς και Κόλντινγκ

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κράσνονταρ,πιο παραγωγικό περιμένουμε το ματς στο Ζάγκρεμπ και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον Ερυθρό Αστέρα. Γουέστ Μπρομ και η Λιντς έχουν προβάδισμα κόντρα σε αντιπάλους ικανούς στο σκοράρισμα