Το ιδιαίτερο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη

Σε μια προσωπική δήλωση με ξεχωριστό νόημο προέβη ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Με γραπτό του μήνυμα που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού «Δικεφάλου» καυτηριάζει τον φασισμό και τη βία – κυρίως – στα ελληνικά γήπεδα

Σε μια προσωπική δήλωση με ξεχωριστό νόημο προέβη ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Με γραπτό του μήνυμα που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού «Δικεφάλου» καυτηριάζει τον φασισμό και τη βία – κυρίως – στα ελληνικά γήπεδα. Ως πλέον πρόσφατη αφορμή αποτελεί η σύνδεσή του με πανό που έφερε πάνω του τέτοιο σύμβολο, κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ σε συνάρτηση με την ανοχή που επιδεικνύουν σ’ αυτήν αλλά και σ’ άλλες περιπτώσεις οι αρμόδιοι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αγαπητοί φίλαθλοι,
Επιλέγω τη μέρα υπερηφάνειας του Έθνους μας, την ημέρα του ΟΧΙ, για να απευθυνθώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλάθλους και παράγοντες όλων των ομάδων, ζητώντας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των ηρώων μας 78 χρόνια πριν και να ενωθούμε απέναντι στον κοινό μας εχθρό, τον φασισμό και τη βία.
Σας καλώ όλους να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τις φασιστικές συμπεριφορές και τα σύμβολά τους, που έκαναν την εμφάνισή τους στα ελληνικά γήπεδα! Σας καλώ να καταπολεμήσουμε ενωμένοι τα φαινόμενα αθλητικής βίας που πληγώνουν την ελληνική κοινωνία!
Έφτασε η ώρα να πούμε όλοι μαζί το δικό μας ΟΧΙ σε εκείνους που προσπαθούν να αναβιώσουν στα ελληνικά γήπεδα τις συνθήκες διάλυσης της ανθρωπιάς και ευαισθησίας του ελληνικού λαού!
Με τιμή,
Ιβάν Σαββίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.