Επέστρεψε στις νίκες η Λάτσιο (video)

Με πρωταγωνιστή τον Ιμόμπιλε που πέτυχε δύο γκολ η Λάτσιο νίκησε με 4-1 την Σπαλ σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σέμπλιτσι ήταν εξαιρετική μέχρι το 60' όμως μετά κατέρρευσε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με γκολ του Ιμόμπιλε ο οποίος εκτέλεσε με βολέ στην κίνηση και μετά από εκτέλεση κόρνερ ξεχασμένος από την άμυνα στο 26ο λεπτό. 
Η αντίδραση της Σπαλ ήταν άμεση και με τον καλύτερο παίκτη της στη σεζόν, Λατσάρι, να βγάζει την ασίστ για την ισοφάριση του Αντενούτσι στο 28ο λεπτό.
Επτά λεπτά αργότερα ο Καϊσέδο κράτησε τη μπάλα παρά την πίεση τριών αντιπάλων, τροφοδότησε τον Ιμόμπιλε και αυτός με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έδωσε για δεύτερη φορά προβάδισμα στην ομάδα του, σε πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο σε φάσεις και με την Σπαλ να έχει πολύ καλή εικόνα στην αναμέτρηση.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 59′ με τον Κατάλντι να αξιοποιεί ένα λάθος του Εβέρτον και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Εκείνο ήταν το σημείο που ουσιαστικά εγκατέλειψε την όποια προσπάθεια η Σπαλ με τη Λάτσιο να είναι απόλυτη κυρίαρχος μέχρι το τέλος του ματς και να σκοράρει για 4η φορά με τον Παρόλο στο 70′

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Ίντερ και μπήκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας απέναντι στη Σπαλ που χάνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά το 0-3 από τη Φροζινόνε.

Λάτσιο: Στρακόσια, Γουάλας, Ατσέρμπι, Ράντου, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς (74′ Μπερίσα), Κατάλντι, Πάτρικ, Λούλιτς (63 Λουκάκου), Καϊσέδο (60′ Κορέα), Ιμόμπιλε.

ΣΠΑΛ: Μιλίνκοβιτς, Φελίπε, Βικάρι, Μπονιφάτσι (46 Τσιόνεκ), Λατσάρι, Μισιρόλι, Εβέρτον (81′ Ντίκμαν), Βαλντιφιόρι, Κόστα, Πετάνια (69′ Παλόσκι), Αντενούτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.