Επεσε στην παγίδα που του έστησαν

0
Κωστής Μπότσαρης
28/08/2012 • 13:15
Επεσε στην παγίδα που του έστησαν
  • shares

Κι αυτό γιατί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Τούμπα κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Οι εμπνευστές του συγκεκριμένου σχεδίου «επένδυσαν» στην αντίδραση των φίλων της ομάδας κι όσο δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη ήταν αυτή … προέκυψε. Καταλυτική ήταν η μη διενέργεια ελέγχου στους Αυστριακούς οπαδούς που μπόρεσαν να περάσουν όλες αυτές τις φωτοβολίδες για να κάνουν μετά όλα όσα έκαναν.

Για να ολοκληρωθεί το … σκηνικό της καταστροφής απομένει ο επαναληπτικός με τη Ραπίντ στη Βιέννη. Δε χωρά η παραμικρή αμφιβολία πως όλοι όσοι βρεθούν στην Αυστρία για να ενισχύσουν την ομάδα τους θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ. Εδώ και μέρες μαίνεται «πόλεμος» στο διαδίκτυο μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων μ’ εκατέρωθεν προκλήσεις και «υποσχέσεις». Οι αυστριακές αρχές υπολογίζουν πως θα διαθέσουν εξακόσιους πενήντα αστυνομικούς για τα μέτρα τάξης του αγώνα αλλά την περιφρούρηση των φίλων του ΠΑΟΚ μπορούν να την εξασφαλίσουν μόνον οι ίδιοι.

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως πρέπει ν’ αποφευχθεί και το παραμικρό για να μην μπει σε μεγαλύτερο κίνδυνο η ομάδα, με την ελπίδα πως στην εκδίκαση της έφεσης θα μπορέσει να πετύχει μείωση της ποινής. Παράλληλα είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν προκλήσεις οι οποίες πρέπει να μείνουν αναπάντητες. Η ΠΑΕ θα προσπαθήσει με δικά της άτομα να περιφρουρήσει τους οπαδούς τους αλλά αν δεν έχει την απόλυτη συνεργασία τους κάτι τέτοιο θα είναι αδύνατο. Αναμφίβολα πρόκειται για την εκδρομή με το μεγαλύτερο ρίσκο σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/04/2019 • 07:59

Ντέρμπι λεπτομερειών σε Μιλάνο, Βρέμη. Φαβορί "Σίτι", Σάλτσμπουργκ και Φέγενορντ

Σε ασυνήθιστες συνθήκες το ντέρμπι του Μάντσεστερ, πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς κυπέλλου σε Μιλάνο και Βρέμη. Στην Ισπανία οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να συμβάλλουν στην παραγωγικότητα των αναμετρήσεων της Μαδρίτης και της Λεβάντε με την Μπέτις