29/08/2014 • 08:16

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού του...

Ο ΠΑΟΚ νίκησε πολλά περισσότερα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης πέρα από τη Ζίμπρου για να καταφέρει να φτάσει στην πρόκριση για πέμπτη φορά στις τελευταίες έξι σεζόν στους ομίλους του Europa League.

24/08/2014 • 01:46

Από νωρίς στα... δύσκολα

Το ... «απευκταίο» για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των επίσημων, αγωνιστικών του υποχρεώσεων δεν αποφεύχθηκε.

17/08/2014 • 08:08

ΠΑΟΚ... υπό κατασκευή

Οπως ακριβώς επισκέπτεται κάποιος μια ιστοσελίδα που τον ενδιαφέρει και συναντά την ένδειξη «under construction» (σ.σ. υπό κατασκευή) παραπέμποντάς τον χρονικά σε μια μεταγενέστερη επίσκεψή του προκειμένου να δει τη νέα, βελτιωμένη εμφάνισή της, κάτι ανάλογο ισχύει και με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

06/08/2014 • 19:42

Αναζητώντας την αλήθεια

Η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ δε φαντάζει πλέον και τόσο πιθανή. Οχι από σήμερα, αλλά από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Και για όποιον βιαστεί να προσωποποιήσει το θέμα είτε για να το απαξιώσει είτε για να του δώσει έμφαση, να σημειωθεί πως το θέμα δεν είναι ο Ουρουγουανός πρώην άσος του ΠΑΟΚ αλλά φαινόμενα και συμπεριφορές που δυστυχώς στο πέρασμα των ετών δεν εκλείπουν. Είναι ένα παράδειγμα μια δυσλειτουργίας που χαρακτηρίζει την ΠΑΕ αδυνατώντας να δώσει λύσεις σε θέματα τα οποία θα μπορούσαν να μην έχουν δημιουργηθεί καν.

03/08/2014 • 17:36

Νάπολι τότε και τώρα

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο «Σαν Πάολο» 2-0 από τη Νάπολι (3' Καγεχόν, 90' Ραντόσεβιτς) επιστρέφοντας έπειτα από είκοσι έξι χρόνια στο γήπεδο όπου είχε ανταμώσει με μια από τις καλύτερες - αν όχι την καλύτερη - ποδοσφαιρική φιγούρα όλων των εποχών, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και τη σπουδαία - ποδοσφαιρική - παρέα του τότε, τον Αλεμάο, τον Καρέκα και τους υπόλοιπους.

CLEAR FILTERS