27/02/2012 • 00:42

Είναι στιγμές ...

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος - είτε το θέλουμε είτε όχι - και δυστυχώς, τις περισσότερες φορές αυτό είναι ανακόλουθο του χαρακτήρα που έχει το κυρίως θέμα.

20/02/2012 • 14:34

Δυο αγώνες, δυο «πρόσωπα», ίδιο αποτέλεσμα

Με σε διάστημα τεσσάρων ημερών ο ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε σε «Φρίουλι» και Τούμπα κόντρα σε Ουντινέζε και Αρη. Δυο – εντελώς – διαφορετικοί αγώνες, για το Europa League και τη Superleague αντίστοιχα, που σαν κοινό παρονομαστή έχουν το αποτέλεσμα, τη «λευκή» ισοπαλία αλλά και ειδοποιό διαφορά τον τρόπο που αυτή ήρθε στην κάθε μια από τις δυο περιπτώσεις.

13/02/2012 • 13:42

Αιφνιδιαστικά αποτελεσματικός

Μια εβδομάδα αποδείχτηκε ευεργετική για να επουλωθούν οι «πληγές» που δημιούργησε στον ΠΑΟΚ η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Λάζλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν ν’ αφήσουν πίσω τους την πικρία και την απογοήτευση, τον λαβωμένο τους εγωισμό, ν’ ανασυγκροτηθούν και να προσαρμοστούν επιτυχώς - όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος στο Ηράκλειο – στα νέα δεδομένα που δημιούργησαν οι τραυματισμοί των Γλύκου, Κατσικά, Αθανασιάδη οι οποίοι σε συνδυασμό με τις απουσίες των Ετο (τραυματίας), Λάζαρ (τιμωρημένος), δημιουργούσαν ερωτηματικά κι αβεβαιότητα για το αρχικό σχήμα που θα ξεκινούσε στην Κρήτη.

06/02/2012 • 17:47

Η κακή ημέρα φάνηκε από το... «πρωί»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από έναν καλύτερο και πιο αποφασισμένο γι’ αυτό που επιζητούσε Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια πως το δύσκολο βράδυ φάνηκε από νωρίς για τον Λάζλο Μπόλονι. Και το νωρίς δεν παραπέμπει στην προθέρμανση του αγώνα και τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου αλλά στις αρχές της εβδομάδας και τον αντίστοιχο του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

02/02/2012 • 18:38

Εμπιστοσύνη και σεβασμός

Μετά από μια εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, η διαπίστωση είναι πως τίποτα δεν άλλαξε. Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο κι η νίκη στο ΟΑΚΑ επί της επίσης ταλαιπωρημένης κι αποδυναμωμένης ΑΕΚ έρχονται να το πιστοποιήσουν. Είχαμε επισημάνει πως ο ΠΑΟΚ έχει μια μοναδική ικανότητα να προσαρμόζεται στη δυναμική του εκάστοτε αντιπάλου του με άλλοτε εντυπωσιακά κι άλλοτε απογοητευτικά αποτελέσματα. Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά κι οι ιδιαιτερότητες απογοήτευσαν κι ενθουσίασαν αντίστοιχα.

CLEAR FILTERS