MWC 2016: Το νέο της phablet Εlite X3 παρουσίασε η HP


Η κατασκευάστρια εταιρεία υπολογιστών HP παρουσίασε κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Mobile World Congress που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη ένα νέο smartphone, το Elite X3, στην προσπάθειά της να κατακτήσει και πάλι τους καταναλωτές μετά τις αποτυχημένες πωλήσεις του Palm Pre.

Η HP χαρακτηρίζει το Elite X3 ως ένα Windows 10 phablet (συσκευή μεγαλύτερη από smartphone και μικρότερη από tablet). Με την 6 ιντσών οθόνη, τη διπλή υποδοχή για SIM και τη δυνατότητα να συνδεθεί με ειδικό εξάρτημα, το X3 μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν Windows 10 υπολογιστή, υποστηρίζει η εταιρεία. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει το phablet με εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο αλλά και ποντίκι και να μετατραπεί σε έναν desktop υπολογιστή.

Παρόμοια χαρακτηριστικά θα διαθέτουν και τα Lumia smartphones της Microsoft, ωστόσο η HP παρουσίασε και ένα «Mobile Extender» το οποίο μπορεί να συνδεθεί με το X3 ώστε να μετατραπεί σε laptop. Το Mobile Extender διαθέτει δική του μπαταρία, πλήρες πληκτρολόγιο, οθόνη 12,5 ιντσών και ποικίλες θύρες.

Επιπλέον, το X3 Elite της HP διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω εξωτερικής κάρτας microSD έως 200GB, 4GB μνήμη RAM, 16Mpixels κάμερα αλλά και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820.

To HP Elite X3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του καλοκαιριού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.