Κατοστάρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 100-86 και «κλείδωσε» την δεύτερη θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστές τους Στρέλνιεκς, Σπανούλη και Μπράουν επέβαλλαν τον ρυθμό τους μετά τα πρώτα 15 λεπτά και έφτασαν στην πρώτη φετινή τους νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 100-86 και «κλείδωσε» την δεύτερη θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστές τους Στρέλνιεκς, Σπανούλη και Μπράουν επέβαλλαν τον ρυθμό τους μετά τα πρώτα 15 λεπτά και έφτασαν στην πρώτη φετινή τους νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο παρκέ με στόχο να βγάλουν από τον αγώνα τον Βασίλη Σπανούλη και τα κατάφεραν με την επιθετική τους άμυνα και τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι άστοχος και να έχει 6 λάθη. Λαρεντζάκης και Χάντερ έβγαλαν ενέργεια στην άμυνα, έδωσαν και σκορ μαζί με τον Βασιλόπουλο και μέσα σε τρία λεπτά, το 6-6 έγινε 6-13. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν και έκλεισαν την πρώτη περίοδο δύο πόντους πίσω, 19-21. Η είσοδος των Στρέλνιεκς και Μπράουν βοήθησε τον Ολυμπιακό να προσπεράσει στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, αλλά την ίδια στιγμή άρχισε να σκοράρει και ο Ντούσαν Σάκοτα που επίσης πέρασε στην πεντάδα της ΑΕΚ με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ με την βοήθεια και του Άτιτς βοήθησαν την ομάδα τους να ξεφύγει με 36-30 στα μισά της περιόδου. Στο σημείο εκείνο ανέλαβαν δράση οι Στρέλνιεκς και Μπράουν. Ο πρώτος ευστόχησε σε δυο τρίποντα, ο δεύτερος είχε 4/4 βολές (φάουλ σε προσπάθεια για τρεις πόντους και βολή στην τεχνική ποινή που χρεώθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα για διαμαρτυρία) και ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά για να  κλείσει το πρώτο ημίχρονο με 52-46.

Η άμυνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, παράλληλα οι Μιλουτίνοφ και Ρόμπερτς έδωσαν σκορ και η διαφορά έγινε διψήφια, 74-61 στο τέλος της περιόδου. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μια τυπική διαδικασία, αφού παρά τον επιθετικό οίστρο του Κέβιν Πάντερ, ο Ολυμπιακός είχε τους Σπανούλη και Στρέλνιεκς οδηγούς στην επίθεση και πήρε την πρώτη φετινή του νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 100-86.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 21 πόντους και 9 ασίστ, αλλά είχε και 9 λάθη. Πολύ καλή εμφάνιση και για τους Στρέλνιεκς και Μπράουν που τελείωσαν τον αγώνα με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα. Για την ΑΕΚ ο Κέβιν Πάντερ σημείωσε 24 πόντους και 12 είχε ο Ντούσαν Σάκοτα.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 52-46, 74-61, και 100-86


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.