Μπήκαν τα πρώτα χρήματα για την «Αγιά Σοφιά»

Τα πρώτα χρήματα για την κατασκευή της «Αγιά Σοφίας» μπήκαν στην «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Τα πρώτα χρήματα για την κατασκευή της «Αγιά Σοφίας» μπήκαν στην «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και οι υπόλοιποι επενδυτές, που θα χρηματοδοτήσουν το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έχουν ήδη πάρει μέρος στη συγκεκριμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας στην εταιρία τα πρώτα κεφάλαια. 

Συγκεκριμένα, ο «Τίγρης» αναμένεται να βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ θα βάλουν οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηϊωάννου. Επίσης, ένα εκατομμύριο ευρώ θα βάλει ένας επιχειρηματίας, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. 

Από εκεί και πέρα, η διαδικασία θεμελίωσης θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο και το γήπεδο θα αρχίσει να παίρνει τη νέα του μορφή, από τις αρχές καλοκαιριού. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες της υπογειοποίησης των οδών, έργο που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.