Πιστός (ακόμα) στην Τσέλσι ο Κουρτουά

Οι φήμες συνεχίζουν να τον συνδέουν με τη Ρεάλ, αλλά ο Τιμπό Κουρτουά επιμένει ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί μόνο η Τσέλσι, για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν.

Οι φήμες συνεχίζουν να τον συνδέουν με τη Ρεάλ, αλλά ο Τιμπό Κουρτουά επιμένει ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί μόνο η Τσέλσι, για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν.
 
Ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει δηλώσει ότι η καρδιά του βρίσκεται στη Μαδρίτη, αφού εκεί ζουν τα δύο παιδιά του, από την εποχή που αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ατλέτικο.
 
Το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους λήγει το καλοκαίρι του 2019 όμως και αυτή τη στιγμή γίνονται διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του.
 
«Νιώθω δεσμευμένος απέναντι στην Τσέλσι. Εχω συμβόλαιο μέχρι του χρόνου και έτσι θα μείνω εδώ, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό μου», υποστήριξε ο Κουρτουά, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Evening Standard».
 
«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για ανανέωση, αλλά δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Καλύτερα να περιμένουμε το καλοκαίρι. Το μόνο που μπορώ να πω λοιπόν ότι τουλάχιστον το άμεσο μέλλον μου έχει να κάνει μόνο με την Τσέλσι», επέμεινε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.