Ύμνοι Μιζράχι για Παύλο

Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως έναν από τους ισχυρότερους παράγοντες στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως έναν από τους ισχυρότερους παράγοντες στην Ευρώπη. «Αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φτιάξει μία απίστευτη ομάδα με αμέτρητες επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ δεν μοιάζει να τον αγγίζει η κρίση δήλωσε στην «Πράσινη».
 
Και πρόσθεσε: «Ακόμα και τώρα που στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά συνεχίζει και κρατάει την ομάδα του σε πολύ υψηλά επίπεδα. Συνεχίζοντας, ουσιαστικά, να κάνει ό,τι έκανε όλα τα προηγούμενα 30 χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του. Είναι πολύ καλός μου φίλος».

Αναφερόμενος στον αποψινό πέμπτο αγώνα των πλέι-οφ ο Μιζράχι είπε: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα ακόμα παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πήρε την νίκη στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης, κάνοντας το 2-2 στην μεταξύ μας σειρά. Τώρα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Η σειρά μας με τον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη στη διοργάνωση. Άλλωστε είναι η μόνη που έφτασε στα πέντε ματς».

Ο Μιζράχει έχει ζήσει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και ξέρει τι θα συναντήσει: «Ξέρω πολύ καλά ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε στον στόχο μας. Είναι δεδομένο ότι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα ενώ και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι πολύ καυτή για εμάς. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε την ώρα του αγώνα» τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.