Πιστεύει πολύ στον Ουζουνίδη ο Μελισσανίδης

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της εμφανίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φαίνεται πως πιστεύει πολύ στον Έλληνα τεχνικό.

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της εμφανίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φαίνεται πως πιστεύει πολύ στον Έλληνα τεχνικό. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τονίζει στους στενούς του συνεργάτες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν ένα βήμα μπροστά με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο τους και τους ξεκαθάρισε πως περιμένει την επόμενη σεζόν η Ένωση να παίξει «μπαλάρα».

Χαρακτηριστικά, ο Μελισσανίδης φέρεται να τόνισε στους συνεργάτες του για την επιλογή Ουζουνίδη στον πάγκο της ΑΕΚ: «Νιώθω σίγουρος για αυτή την απόφαση, ήταν μια κίνηση που την είχα στο μυαλό μου και θα με δικαιώσει. Η ΑΕΚ με τον Ουζουνίδη θα παίξει μπαλάρα. Είναι ένας προπονητής με όραμα και φιλοδοξίες, που γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα βελτιώσει την ΑΕΚ. Η ομάδα θα κάνει ένα βήμα μπροστά φέτος. Ο Μαρίνος θα πετύχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.