Παπουλής: «Πρώτα είμαστε ομάδα»

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Φώτης Παπουλής.

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Φώτης Παπουλής. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως το κύριο χαρακτηριστικό του ΟΦΗ είναι πως λειτουργεί σαν ομάδα συνόλου, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία αρκετών Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις ομάδες της Super League. Ο Παπουλής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε βγάλει ένα βαρύ πρόγραμμα. Τα ματς που έχουμε παίξει τις τελευταίες αγωνιστικές είναι με όλες τις μεγάλες ομάδες. Μαζέψαμε πολλούς βαθμούς και από δω και πέρα αντιμετωπίζουμε ομάδες που στόχο έχουν την παραμονή όπως εμείς. Έχουμε βατό πρόγραμμα και καλούμαστε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες σε αυτά τα ματς».

Για την προσωπική του απόδοση: «Σαν ομάδα είμαστε σε καλή φάση, το ίδιο κι εγώ. Όταν πάει η ομάδα καλά πάω κι εγώ. Βρίσκω τον εαυτό μου και προσαρμόζομαι στις συνθήκες τις Superleague κι ευελπιστώ να κάνω και καλύτερα πράγματα».

Για το γεγονός ότι όλο και περισσότερο Έλληνες χρησιμοποιούνται στις ομάδες της Superleague: «Αξίζουν οι Έλληνες να πάρουν ευκαιρίες. Ο κάθε πρόεδρος θα προτιμήσει να πάρει ξένο παρά να δώσει ευκαιρία σε Έλληνες. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Έχουν βγει καλά ταλέντα όπως οι Φετφατζίδης και Βέλλιος. Αν προωθήσεις τους νέους και τους δώσεις ευκαιρία θα κάνουν ό,τι καλύτερο».

Για την ομαδικότητα στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ομάδα που αντλεί ενέργεια από όλους τους παίκτες. Σίγουρα κάποιοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως οι Μάντζιος και Ταβλαρίδης. Με τη συνολική δουλειά που γίνεται και με την καλή δουλειά που κάνει ο κ. Ανασόπουλος προσπαθούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τις ασίστ που έχει και το αν τον ευνοεί ο τρόπος παιχνιδιού του ΟΦΗ: «Η ομάδα μας είναι καλή στους ανοικτούς χώρους. Είμαστε ποιοτική ομάδα με γρήγορους παίκτες από τη μέση και μπροστά. Αυτό με βοηθάει καθώς μπορώ να κάνω ασίστ και να σουτάρω απέναντι σε ανοικτές άμυνες».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του ΟΦΗ στο ξεκίνημα: «Κάποια στιγμή πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρναμε. Περάσαμε ταλαιπωρία όλο το καλοκαίρι. Ο ΟΦΗ έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Δεν δείχνει κουρασμένος. Ειδικά στο Β’ ημίχρονο που άλλες ομάδες πέφτουν εμείς ανεβαίνουμε».

Για το Γεντί Κουλέ: «Έχουμε την ευχαρίστηση να παίζουμε σε μια έδρα που είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Δύσκολα χάνεις σε αυτό το γήπεδο. Σου δίνει άλλη δυναμική κι ενέργεια. Ήταν κακή παρένθεση το ματς με τον Άρη. Με τη βοήθεια του κόσμου θα παλέψουμε και τα επόμενα ματς. Ήταν δύσκολο ματς. Ήθελε και ο Άρης τους βαθμούς. Ήμαστε ανοικτοί και βρήκε χώρους. Δεν μένουμε σε αυτό όμως. Θέλουμε να πάρουμε τα επόμενα ματς και να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για τη συμβολή του Αναστόπουλου: «Μας δίνει ψυχολογία. Ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να βελτιώσει την ψυχολογία κάθε παίκτη ξεχωριστά. Αυτός έχει κρατήσει την ομάδα δεμένη όλο αυτό το διάστημα με τα προβλήματα. Θέλει να έχει άποψη για όλα και αυτό είναι καλό για μια ομάδα. Πρέπει ο προπονητής να βοηθάει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα τον Νίκο Αναστόπουλο».

Για τους ξένους του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός σε αυτό τον τομέα. Πήραμε ποιοτικούς ξένους που χρειάζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια θα φανούν πιο βελτιωμένοι. Σε αυτόν τον τομέα η διοίκηση χτύπησε φλέβα χρυσού».

Για τον Κάρολ: «Αισθάνεσαι σιγουριά με τον Ρόι στα δοκάρια. Είναι από τους καλύτερος τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα. Ένας παίκτης που έχει φόρεσε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς νιώθουμε σιγουριά με έναν καλό τερματοφύλακα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.