Καραγκιοζόπουλος: «Είναι κουρασμένη η ΑΕΚ»

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος υπογράμμισε πως η ΑΕΚ παρουσιάσει αρκετά σημάδια κούρασης, τα οποία είναι ανησυχητικά εν όψει των play off του πρωταθλήματος.

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος υπογράμμισε πως η ΑΕΚ παρουσιάσει αρκετά σημάδια κούρασης, τα οποία είναι ανησυχητικά εν όψει των play off του πρωταθλήματος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης υπογράμμισε πως αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς επίσης και στην εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Καραγκιοζόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη «μετάλλαξη» που έχει η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και τις κακές εμφανίσεις: «Πρώτα από όλα οι ποδοσφαιριστές και ο Πογέτ έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Ήθελαν να δώσουν στην ομάδα τη χαμένη της αίγλη, μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε στη Β’ και τη Γ’ Εθνική. Υπάρχει, επίσης, σωματική και ψυχολογική κούραση, με το καθημερινό “πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε ψηλά”. Τον τελευταίο μήνα η εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι η καλύτερη, αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό». 

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: «Είναι φυσιολογική η εικόνα της, λείπει κάτι. Όμως θεωρώ πως είναι φυσιολογικό, πως μετά από ένα διάστημα να έχει αυτή την απόδοση. Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι σε καλό επίπεδο, αλλά δεν είναι για να φτάσει στην κορυφή. Ό,τι είχαν οι ποδοσφαιριστές και ό,τι μπορούσε να πάρει ο προπονητής, το πήρε εκείνος». 

Για το αν θα πρέπει να μείνει ο Πογέτ: «Η πορεία του έχει δείξει πως μπορεί να φτιάξει μία ομάδα δυνατή και με ενισχύσεις να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Είναι λάθος να κριθεί στους αγώνες του Κυπέλλου και τα πλέι οφ. Έχει πάρει ό,τι μπορούσε από τους παίκτες. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία πτώση. Δεν είναι μάγος. Δεν πιστεύω ότι θα κριθεί ο Πογέτ από τα αποτελέσματα που θα έχει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Πογέτ προέρχεται από το αγγλικό πρωτάθλημα, όπου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και οι καταστάσεις που καλείται να διαχειριστεί ήταν πιο περίεργες». 

Για τις ελλείψεις που παρατηρεί στο ρόστερ της ΑΕΚ: «Λείπει ο αμυντικός χαφ που είναι πολύ μεγάλο πράγμα στην ΑΕΚ. Η εικόνα της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή είναι καθοριστική. Ο Γιόχανσον είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Εδώ έρχεται αυτό που είπα πριν, ο Πογέτ πήρε αυτό που μπορούσε από τους παίκτες του. Μπορεί να ανατραπεί όμως με την κατάλληλη προετοιμασία, ξεκούραση και ψυχολογική τόνωση». 

Για τα στοιχεία που χρειάζεται η ΑΕΚ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες και ένα μεγαλύτερο ρόστερ εν όψει και της Ευρώπης, αφού από τον Ιούλιο μέχρι τον Μάιο είναι μεγάλο διάστημα. Ο Αστέρας Τρίπολης ή άλλες ομάδες δεν τα κατάφεραν και στα δύο μέτωπα». 

Για την ατάκα που είπε ο Τζεμπούρ στους οπαδούς να ζητήσουν μεταγραφές από τον Μελισσανίδη: «Ο Τζεμπούρ και ο κάθε Τζεμπούρ είναι να κοιτάει τη δουλειά του. Μόνο αυτό πρέπει να τον ενδιαφέρει και όχι η διοίκηση. Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα το λύσουν στα αποδυτήρια και δεν θα πάρει εκτάσεις, εκτός και αν έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Επαναλαμβάνω ότι αυτό που είπε ο Τζεμπούρ είναι της ΑΕΚ και όχι δικό του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.