Μαραντόνα: «Θα έπρεπε να είμαι στους υποψηφίους» (photo)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τόνισε πως θα έπρεπε να βρίσκεται στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής και πως τον ενοχλεί που δεν έχει συμπεριληφθεί το όνομά του στη σχετική λίστα.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τόνισε πως θα έπρεπε να βρίσκεται στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής και πως τον ενοχλεί που δεν έχει συμπεριληφθεί το όνομά του στη σχετική λίστα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε τα παράπονά του προς τον Τύπο της πατρίδας του, ενώ έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομοσπονδίας, για τη θέση του νέου προπονητή. Ο Μαραντόνα είχε αποχωρήσει το 2010 από τη συγκεκριμένη θέση, μετά την ήττα 4-0 από τη Γερμανία, στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Χαρακτηριστικά, ο Μαραντόνα τόνισε μέσω της σελίδας του στο Facebook: «Με ενοχλεί που κάποιοι δημοσιογράφοι δεν με συμπεριλαμβάνουν στους πιθανούς υποψηφίους για τον πάγκο της εθνικής. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αθλητική δημοσιογραφία που έχουμε στην Αργεντινή. Όπως και να’ χει, έχω τριετές συμβόλαιο με τη Ντιναμό Μπρεστ για την προεδρία της και έχουν το λόγο μου. Αλλά δίνω και τη ζωή μου για την εθνική».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.