Μπόλονι: «Σεβασμός στις ισορροπίες»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στο «novasports» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, για τη λογική των προπονήσεων που έγιναν τη Μεγάλη εβδομάδα και για τον επικείμενο αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στο «novasports» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, για τη λογική των προπονήσεων που έγιναν τη Μεγάλη εβδομάδα και για τον επικείμενο αγώνα με τη Δόξα Δράμας. «Την εβδομάδα που πέρασε, λίγο ή πολύ όλοι όσοι ζουν εδώ έχουν μπει στο κλίμα του Πάσχα. Είναι κάτι που πρέπει να σεβαστούμε καθώς αυτή είναι η ζωή τους. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που τους δίνεται η ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους αφού την προσεχή Τετάρτη περιμένει ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να σκοράρουμε δίχως να δεχτούμε τέρμα. Η ξεκούραση διαρκεί δυο μέρες, όχι περισσότερο, επιστρέφουμε και προετοιμαζόμαστε πολύ σοβαρά για τον επικείμενο αγώνα».

– Σε σχέση με άλλες εβδομάδες, μήπως δουλέψατε σε κάτι ιδιαίτερο στοχεύοντας τη βελτίωση σε συγκεκριμένο τομέα;

«Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη … δε θα το ‘λεγα. Τη Μεγάλη Παρασκευή ρίξαμε λίγο περισσότερο το βάρος στη φυσική κατάσταση ενόψει της διακοπής του διημέρου για να διατηρήσουμε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για τη συνέχεια στη Λίγκα κι ελπίζουμε για τα πλέι οφ»

– Στο παρελθόν είχατε πει πως ο αντίπαλος δε διαφοροποιεί την προετοιμασία σας για έναν αγώνα. Η Δόξα Δράμας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μήπως σας ανησυχεί το γεγονός πως αντιμετωπίζεται έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα;
«Αν με ρωτάτε το αν προτιμώ να παίζουμε κόντρα σε … ποιον …. στον Ολυμπιακό ένα σημαντικό αγώνα αντί με τη Δόξα Δράμας αναμφίβολα η απάντηση είναι η Δόξα Δράμας. Επίσης εξίσου δεδομένο είναι πως όλοι οι αγώνες ξεκινούν από το 0 – 0. Πρέπει να γνωρίζουμε και να διατηρούμε τις ισορροπίες και πρέπει να δουλεύουμε πολύ σοβαρά προς αυτήν την κατεύθυνση. Δε μου αρέσει να μιλώ για μικρό ή μεγάλο αντίπαλο, προτιμώ να μιλώ για μεγάλα ή για μικρά παιχνίδια, κάτι για το οποίο μπορείς ν’ αποφανθείς μόνο μετά το τέλος τους κι όχι πριν», ολοκλήρωσε ο Ρουμάνο τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.