Διαθεσόπουλος: «Συνεπείς στο ραντεβού μας»

Ικανοποιημένος με την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στο Λονδίνο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ικανοποιημένος με την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους διεθνείς και στην τεχνική ηγεσία, μετά τη νίκη επί του Καναδά και την πρόκριση στο Λονδίνο, ενώ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την εικόνα που έχει παρουσιάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Καναδά.

Αρχικά, ο Διαθεσόπουλος τόνισε στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι διεθνείς και οι προπονητές τους. Για άλλη μια φορά η ελληνική υδατοσφαίριση ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια. Μετά από τρία πέτρινα χρόνια που ξεκίνησαν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλαγα και ελπίζω να τελείωσαν στο Έντμοντον, η Ελλάδα επανέρχεται στον αφρό της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αξία δεν έχει μόνο η πρόκριση στο Λονδίνο, αλλά και ο τρόπος που σημειώθηκε αυτή η επιτυχία. Με εξαίρεση το άτυχο παιχνίδι με τους Ρουμάνους η Εθνική πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις. Απέδειξε οτι δεν είναι μακριά από τις μεγαλύτερες ομάδες του χώρου. Αναφέρω για παράδειγμα τον αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο όπου δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».

Τέλος, ο Διαθεσόπουλος τόνισε: «Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σημαντικό γεγονός για την ομάδα, την ελληνική υδατοσφαίριση, αλλά κυρίως για την πατρίδα που αυτή την ώρα λοιδορείται και καταρρακώνεται παγκοσμίως. Αποδείξαμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα, με κύρος και αξία που απαιτεί τον σεβασμό όλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.