Γ. Πετρέας: «Θέλουμε πολύ την πρώτη κούπα»

Αψεγάδιαστος ήταν ο Γιώργος Πετρέας στον ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου. Ο Καλαματιανός κεντρικός πήρε 10 πόντους με 5/5 επιθέσεις, 3 άσσους και 2 μπλοκ.

Σύρος, αποστολή: Παντελής Λώλης

Αψεγάδιαστος ήταν ο Γιώργος Πετρέας στον ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου. Ο Καλαματιανός κεντρικός πήρε 10 πόντους με 5/5 επιθέσεις, 3 άσσους και 2 μπλοκ. Μετά το ματς, ικανοποιημένος, χειροκρότησε τους φίλους του Ολυμπιακού στο «Δημήτρης Βικέλας» και τους έδωσε ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα για την πρώτη κούπα της χρονιάς. 

«Την θέλουμε πολύ είναι η αλήθεια .Το σημερινό παιχνίδι το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε σοβαρά γνωρίζοντας ότι ο Φοίνικας είχε το πλεονέκτημα της έδρας. Σε λιγότερο από 24 ώρες παίζουμε τελικό με τον Εθνικό που είναι σε ανοδική τροχιά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό αλλά αυτός είναι ένας πραγματικός τελικός και θέλουμε πολύ να τον κερδίσουμε…» είπε ο κορυφαίος, σύμφωνα με τα στατιστικά, παίκτης του Ολυμπιακού στην ημιτελική κόντρα με τους Συριανούς. Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό το League Cup θα είναι το πρώτο Κύπελλο του Πετρέα στον Πειραιά αφού στην πρώτη του θητεία τη σεζόν 2011-2012 έφυγε άτιτλος για την Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.