Μέσι: “Αλλάζω τις 5 “Χρυσές Μπάλες” με ένα Μουντιάλ”, Ρονάλντο: “Θα ήθελα το αριστερό πόδι του Μέσι”

Λίγο πριν κρατήσει στα χέρια του τη πέμπτη «Χρυσή Μπαλα» στην καριέρα του, ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι θα άλλαζε και τα πέντε τρόπαια με ένα Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Λίγο πριν κρατήσει στα χέρια του τη πέμπτη «Χρυσή Μπαλα» στην καριέρα του, ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι θα άλλαζε και τα πέντε τρόπαια με ένα Μουντιάλ με την Αργεντινή. 

«Κάθε χρόνο δουλεύω για να νικήσω και να κατακτήσω όλους τους πιθανούς στόχους,» είπε ο Αργεντινός σούπερ σταρ που βρίσκεται στη Ζυρίχη, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Νειμάρ, υποψήφιοι επίσης για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστπή στον κόσμο για το 2015. «Τον περασμένο χρόνο καταφέραμε να τα κερδίσουμε σχεδόν όλα. Ηταν ένας χρόνος υπέροχος και είμαι υπερήφανος που βοήθησα και εγώ σε αυτό. Εζησα μία χρονιά γεμάτη χαρές. Καλύτερα οι πέντε «Χρυσές Μπάλες» ή ένα Μουντιάλ με την Αργεντινή; Το Μουντιάλ. 

Οι ομαδικές νίκες είναι πάντα πιο σημαντικές. Πάντως είναι φανταστικό να είμαι πάλι εδώ. Ο Νειμάρ; Θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει που θα φτάσει. Εξαρτώνται όλα από εκείνον, έχει κάθε πιθανότητα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ο Κριστιάνο έχει πολλές ικανότητες που θα ήθελε να έχει ένας παίκτης» πρόσθεσε ο Λιονέλ Μέσι.

«Δεν ξέρω εάν είμαι στο ίδιο επίπεδο με εκείνους, αλλά είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα στον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που έχω δει » δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Νειμάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι Μέσι και Νειμάρ είχαν περισσότερες πιθανότητες από εκείνον να κερδίσουν το τρόπαιο. «Είμαι εδώ για όγδοη φορά εξαιτίας της δουλειάς που έκανε μέσα στην σεζόν. Είναι ένα ιδιαίτερο τρόπαιο που ανταμοίβει την δουλειά ενός ολόκληρου χρόνου. Το πιο σημαντικό είναι η σκληρή δουλειά. Ταλέντο χωρίς δουλειά δεν σημαίνει τίποτα. Θα ήθελα να έχω το αριστερό πόδι του Μέσι. Το δικό μυο δεν είναι κακό, αλλά θα ήθελα το δικό του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.