Ρανιέρι: “Δεν τα παρατάμε”

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι χαρακτήρισε "άτυχη χρονιά" τη φετινή για την Ιντερ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι χαρακτήρισε “άτυχη χρονιά” τη φετινή για την Ιντερ. «Φαίνεται να πληρώνουμε το παραμικρό λάθος που κάνουμε, όπως συνέβη στα δύο παιχνίδια με τη Μαρσέιγ αλλά και σε άλλα παιχνίδια. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό, ότι είναι μια άτυχη χρονιά, πέρα από τα δικά μας λάθη» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει σήμερα την Αταλάντα κα το μήνυμα του Ρανιέρι είναι: «Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Και από όλα όσα έχουν συμβεί να κρατήσουμε μόνο τα θετικά για τη συνέχεια, αλλά να σκεφτούμε ότι μετά από ένα πολύ κακό σερί κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια μας».

Αναφερόμενος στο δικό του μέλλον, ο Ρανιέρι τόνισε: «Ακούμε πολλά το τελευταίο διάστημα και πολλές φήμες, έτσι λειτουργεί το σύστημα στην Ιταλία. Εγώ προχωρώ μπροστά και συνεχίζω τη δουλειά μου, αποφασισμένος να τα πάω καλά. Δεν βλέπω σύννεφα μπροστά μου, μόλις ήρθα στην ομάδα η ψυχολογία των παικτών δεν ήταν η καλύτερη αλλά όλοι δουλεύουν υπέροχα και είναι καταπληκτικοί παίκτες. Είναι μαζί μου και ξέρω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι ως το τέλος»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.