Ένταση και «βαριές» κουβέντες στην Football League

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό Δ.Σ. της Football League με εκπροσώπους και ιδιοκτήτες ομάδων να ανταλλάσουν, σε κάποια σημεία, βαριές κουβέντες ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η κατάσταση πήγε κάποια στιγμή ξεφύγει σε τέτοιο σημείο ώστε ορισμένοι να έρθουν στα όρια του διαπληκτισμού!

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό Δ.Σ. της Football League με εκπροσώπους και ιδιοκτήτες ομάδων να ανταλλάσουν, σε κάποια σημεία, βαριές κουβέντες ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η κατάσταση πήγε κάποια στιγμή ξεφύγει σε τέτοιο σημείο ώστε ορισμένοι να έρθουν στα όρια του διαπληκτισμού!

Η συζήτηση «άναψε» όταν ο πρόεδρος της Καλλιθέας Γιάννης Αρβαντίνης με τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Λάρισας λογομάχησαν  με αφορμή τα όσα έχουν διαρρεύσει περί «ύποπτων» αγώνων και έχουν καταγγελθεί, μάλιστα.
Ο κ. Γιάννης Αρβαντίνης είπε χαρακτηριστικά : «Εδώ έχουμε μπλέξει με.. στοιχηματζίδες!» Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς απάντησε : «Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;»
Σε εκείνο το σημείο υπήρξε ένταση που ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις!

Οι εκπρόσωποι της Παναχαϊκής αντέδρασαν λέγοντας πως δεν πρέπει να γίνονται τόσο γενικευμένες τοποθετήσεις για να δεχθούν με τη σειρά τους τα σχόλια του εκπροσώπου της Καλλιθέας που αφορούσαν παλιά χρέη της Πατρινής ομάδας!

Με την επέμβαση των ανθρώπων της ασφαλείας (!) της Football League η κατάσταση εκτονώθηκε όμως το συμβούλιο διεκόπη..

Ο πρόεδρος της Παναχαïκής Κώστας Μπακαλάρος, ο Κώστας Κατσουράνης – που έδωσε το παρόν για πρώτη φορά σε συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής – όπως και οι εκπρόσωποι των ομάδων της ΑΕ Καραϊσκάκης και του Απόλλωνα Λάρισας βγήκαν από την  αίθουσα εκνευρισμένοι.

Μάλιστα ο Κώστας Κατσουράνης παρότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να παραμείνει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το Δ.Σ. είπε αγανακτισμένος : «Μας λένε ότι χρωστάμε 7 εκατομμύρια Ευρώ! Ποιοί είμαστε.. Η Γιουβέντους;; Δεν ξαναπατάω εδώ μέσα!» 
Ο εκπρόσωπος της Δόξας Δράμας, Κώστας Ιωσηφίδης είπε από την πλευρά του : «Πως μας έχετε καταντήσει.. Με χαπάκια είμαστε!»

Εν τέλει, αποχώρησε ο εκπρόσωπος της Καλλιθέας για να συνεχιστεί και να τελειώσει, όπως μπόρεσε να ολοκληρωθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο.. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.