Κρίνεται το μέλλον του Φαν Χάαλ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες όσον αφορά το μέλλον του Λουί Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες όσον αφορά το μέλλον του Λουί Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Ολλανδός τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο και μπορεί ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ Εντ Γούντγουορντ να μην την έκανε δεκτή, όμως η παραμονή του στο «Όλντ Τράφορντ» μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ο Φαν Χάαλ, όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, αναμένεται σήμερα να έχει νέες συνομιλίες με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, ενώ θεωρείται σίγουρη η αποπομπή του σε περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει την προσεχή Παρασκευή τη Ντέρμπι στο Κύπελλο Αγγλίας, παρ’ όλο που ο Γούντγουορντ παρουσιάζεται απρόθυμος να προβεί σε αλλαγή τεχνικού μεσούσης της σεζόν.

Παράλληλα, μερίδα των ΜΜΕ επιμένει ότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο για τη διαδοχή του Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός, αποδοκιμάστηκε το περασμένο Σάββατο μετά την ήττα που άφησε την ομάδα του πέμπτη στην Πρέμιερ Λιγκ, 10 πόντους από την κορυφή και πέντε από την τέταρτη Τότεναμ, ενώ μετά το ματς παραδέχτηκε ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.