Συνεχίζεται και ρίχνει την αυλαία

Στις 19:00 θα συνεχιστεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από το έβδομο λεπτό, όταν και διεκόπη την Κυριακή, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Στις 19:00 θα συνεχιστεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από το έβδομο λεπτό, όταν και διεκόπη την Κυριακή, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Η αναμέτρηση έχει πάρει πλέον μορφή διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά τη νίκη του Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, με την οποία εξασφάλισε την πέμπτη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο διεκδικούσε και η ακριτική ομάδα. 

Ο αγωνιστικός χώρος του «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει καθαρίσει από τα νερά και οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» εκφράζουν τη βεβαιότητα πως θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας τη Δευτέρα. Χαρακτηριστικό είναι πως το γήπεδο είχε καθαρίσει μισή ώρα μετά το τέλος της βροχής, λόγω του αποστραγγιστικού συστήματος που διαθέτει. 

Οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν την αναμέτρηση με τις ενδεκάδες που ξεκίνησαν το ματς. Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Τζανδάρης, Κάτσε, Λουτσιάνο, Λουντ, Μυστακίδης, Δώνης. 

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο, Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς, Ντε Λούκας, Γέντρισεκ, Φασίδης, Κάστρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.