Βελτίωση στην επίθεση ζήτησε ο Ομπράντοβιτς

Να βελτιώσει την επιθετική του λειτουργία εν όψει της δύσκολης συνέχειας πρέπει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Να βελτιώσει την επιθετική του λειτουργία εν όψει της δύσκολης συνέχειας πρέπει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε στην καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του κόντρα στον Κολοσσό αλλά και στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

«Είχαμε δύο σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι. Είδαμε και αναλύσαμε όλα τα παιχνίδια του Κολοσσού, ο οποίος είχε μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός άξιζε και αξίζει το σεβασμό μας. Εμείς ετοιμαστήκαμε να δώσουμε ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα.

Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, αν και σε κάποια σημεία αφήσαμε τον Κολοσσό να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Πιστεύω ότι η άμυνα στο μισό γήπεδο μάς έδωσε τη νίκη. Επιθετικά μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Κολοσσού και του Παναθηναϊκού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αυτή η ατμόσφαιρα αρμόζει στα γήπεδα του μπάσκετ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε:  «Ήταν ένα από τα τρία δύσκολα ταξίδια που έχουμε να κάνουμε, αφού ακολουθούν στο Μιλάνο και στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα έλεγα ότι ο Κολοσσός είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού διαθέτει κάθε χρόνο καλή ομάδα, με σοβαρούς ανθρώπους και υπεύθυνη διοίκηση. Είναι ένα υγιές σωματείο στο οποίο του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά και μας πλέον ρίχνουμε το βάρος μας στο επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.