Δασκάλα στο σεξ 22χρονη εκπαιδευτικός στην Κρήτη

Δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά, δασκάλα και ... στον έρωτα είναι μία 22χρονη εκπαιδευτικός, που φέρεται να έχει "αδυναμία" στους ανήλικους μαθητές, τους οποίους, μάλιστα, προσεγγίζει μέσω του Facebook.

Δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά, δασκάλα και … στον έρωτα είναι μία 22χρονη εκπαιδευτικός, που φέρεται να έχει “αδυναμία” στους ανήλικους μαθητές, τους οποίους, μάλιστα, προσεγγίζει μέσω του Facebook.
 Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, κατόπιν καταγγελίας, είχε θέσει, εδώ και καιρό, υπό παρακολούθηση την 22χρονη, της οποίας τα γούστα περιορίζονται στο ηλικιακό group των 10-15 ετών. Η δασκάλα προσέγγιζε τους μαθητές, προθυμοποιούμενη να τους βοηθήσει στα μαθήματα, ενώ στη συνέχεια, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, ανέπτυσσε πιο “στενές” σχέσεις με τα αγόρια.

Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες, για την περαιτέρω επιτόπια διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση εμπλεκομένων προσώπων.

Οι “ψηφιακοί” διάλογοι που είδαν οι αστυνομικοί ανάμεσα στη δασκάλα και έναν 15χρονο μαθητή γυμνασίου τους άφησαν άφωνους. Ο 15χρονος επιβεβαίωσε τα πάντα, αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν πέντε μήνες είχαν και ερωτική επαφή. Ειδικότερα, προέκυψε ότι η δασκάλα είχε ερωτική επαφή μαζί του, πριν πέντε περίπου μήνες, αφού προηγουμένως τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.
Στον υπολογιστή της 22χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.
Παράλληλα σε έρευνα που έγινε στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, στο προφίλ της στο facebook αλλά και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) της δασκάλας βρέθηκαν διάφορες φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με διάφορα άτομα για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονης δασκάλας για αποπλάνηση ανηλίκων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (09-01-2012) στην οικία της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

§ Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

§ Μία εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής

§ Δύο εξωτερικές μνήμες

§ Ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM

§ Μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων αποπλάνησης ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Πηγή: Dailynews24.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.