Τεστ υπέρβασης

O Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog γιατί ο Πανιώνιος έχει λίγα να χάσει αλλά πολλά να κερδίσει από το ματς με τον Ολυμπιακό.
0
Γιώργος Βασιλείου
14/10/2016 • 11:11
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
  • shares
Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου απέχει κάτι ώρες πριν τη σέντρα. Ένα δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι που είναι, ενδεχομένως, το πιο δύσκολο απ' όλα που θα δώσει φέτος ο Πανιώνιος. Εναντίον του πρωταθλητή Ελλάδας και κακό του δαίμονα την τελευταία 14ετία, αφού ουδέποτε τον έχει κερδίσει από το 2002 και έως σήμερα. 

Φέτος ο Πανιώνιος δείχνει να είναι πιο ώριμος από κάθε άλλη φορά την τελευταία πενταετία και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός να παρουσιάζεται αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά και με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν παύει να είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Πανιώνιος σ' αυτο το ματς έχει να χάσει ελάχιστα, αλλά μπορεί να κερδίσει πολλά πράγματα. Γόητρο, βαθμοί, αλλά και να φέρει πίσω στο γήπεδο για τα καλά τον κόσμο του. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει όμως δεν θα πει κανείς τίποτα στους παίκτες του Μιλόγεβιτς. Ένα ματς με τον Ολυμπιακό συνήθως το χάνεις και σπάνια το κερδίζεις! Το γνωρίζουν αυτό άπαντες στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο. Για τον Πανιώνιο ναι μεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα είναι και ένα τεστ-υπέρβασης. Θα τα καταφέρει; Την ποιότητα την έχει, όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ του Σαββάτου.
Γράψτε το σχόλιο σας...