Μας κουράσατε

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog, για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
0
Γιώργος Βασιλείου
07/09/2016 • 08:17
Τα γραφεία της Super League
  • shares
Από τον περασμένο Μάιο μέχρι και σήμερα ο Έλληνας φίλαθλος αυτό που διαβάζει καθημερινά είναι μονίμως αρνητικής απήχησης ειδήσεις. Ειδήσεις που στην πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο. Με τη μπάλα για να το γράψω πιο λαϊκά και να γίνω πιο εύκολα αντιληπτός. Επί μονίμου βάσεως άρθρα για τη διαπλοκή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις μάχες που γίνονται για την καταπολέμησή της. Αν γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω, όπου και αν επιλέξει να τον σταματήσει, αυτό είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης στη χώρα μας. 

Βαδίζουμε στο πρώτο δεκαήμερο το Σεπτεμβρίου, αλλά ακόμα μπαλίτσα τα ματάκια μας δεν έχουν δει. Ελπίζουμε, ότι δεν θα προκύψει πάλι κάτι απρόοπτο και επιτέλους θα δούμε δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο. Γιατί έως τώρα το μόνο που διαβάζουμε είναι τι δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος, Γκιρτζίκης, τι απάντησε ο επίδοξος πρόεδρος, Γραμμένος, τι θα φτιάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο νέος υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Ελευθεριάδης, τι ανακοίνωση έβγαλε η τάδε ΠΑΕ (για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της), ποια ΕΠΣ τάχθηκε στην πλευρά της αμαρτωλής κυβέρνησης της ΕΠΟ και ποια ΕΠΣ πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο για να βοηθήσει στην πάταξη της διαπλοκής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιος παράγοντας θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα για να απολογηθεί για τα “πεπραγμένα” του, ποιος θα είναι ο επιδαιτητής και ποιος θα κάνει τους ορισμούς των διαιτητών. Αν θα είναι αρεστοί ή όχι. 

Συγχωράτε με, αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλος σε ηλικία, όλα αυτά τα διαβάζω και τα βλέπω σε εφημερίδες και site από όταν άρχισα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αρκετά χρόνια πίσω δηλαδή. Είδατε κάπου να αναφέρεται κανείς για το τι θα γίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πουθενά. Θα βελτιωθεί; Θα αναβαθμιστεί; Θα επιστρέψει στα γήπεδα ο κόσμος που χρόνο με το χρόνο γυρίζει την πλάτη ακόμα περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Προφανώς ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα. Κύριοι, μας κουράσατε. Δεν μας ενδιαφέρει απολύτως τίποτα απ' όλα αυτά. 

Θέλουμε να ασχοληθούμε με τη μπαλίτσα. Να μιλήσουμε τη Δευτέρα με τους φίλους μας για το τι έκανε ο Πανιώνιος, τη γκολάρα που έβαλε ο Μπεργκ, την τρομερή ντρίπλα του Τσόρι, τη σουτάρα του Μπακασέτα, την απόκρουση του Γλύκου, τη μπαλάρα που έπαιξε ο ΠΑΣ του Πετράκη, τα λάθη που έκανε στην τακτική του ο Παναιτωλικός, το τρομερό τάκλιν του Τζαβέλλα. Να μιλήσουμε για μπάλα (πιο λαϊκά δεν γίνεται). Να κάνουμε πλάκα ο ένας στον άλλο για την ομάδα του. Αυτό μας έχει λείψει, αυτό μας έχετε στερήσει. Τίποτα περισσότερο δεν μας ενδιέφερε, ούτε μας ενδιαφέρει, ούτε θα μας ενδιαφέρει. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν, κύριοι...
Γράψτε το σχόλιο σας...