Έφυγε αλλά δεν άφησε συντρίμμια

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για το τέλος της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Πανιώνιο.
0
Γιώργος Βασιλείου
12/08/2016 • 15:26
Τέλος από την Νέα Σμύρνη ο Ουζουνίδης.
  • shares
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν για τον Πανιώνιο. Απρόσμενα ήρθε, απρόσμενα έφυγε, αλλά (ευτυχώς για τον Πανιώνιο) δεν άφησε πίσω του συντρίμμια. Το αντίθετο. Άφησε μια ομάδα καλοδουλεμένη και με ποιοτικότερο και πλουσιότερο ρόστερ από την περυσινή πετυχημένη χρονιά.

Το αν η φυγή του ή όχι θα λειτουργήσει θετικά για το σύλλογο θα το κρίνει η ιστορία και τα αποτελέσματα, όπως και το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο (δυστυχώς και για τους δύο) θα το κρίνει το δικαστήριο. Το τι ακριβώς έχει συμβεί το γνωρίζουν μόνο οι δύο πλευρές, αλλά όπως σε σχεδόν όλα τα πράγματα η αλήθεια (πιθανολογώ) πως θα βρίσκεται κάπου στη μέση.

Όπως και να 'χει η εποχή Ουζουνίδη αποτελεί ιστορία και οι "κυανέρυθροι" ανοίγουν νέο κεφάλαιο με την επιλογή Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ιντερνετικά διαβάσατε πρώτοι στο novasports.gr).

Ο Ουζουνίδης στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στον Πανιώνιο έδωσε τα πάντα για την ομάδα, με καθημερινή δουλειά. Ήταν κοντά στους παίκτες της ομάδας και αυτό φάνηκε από την απόδοση που είχαν αυτοί στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε το μάξιμουμ από τον καθένα, ανέδειξε ποδοσφαιριστές όπως ο Μπουμάλ και ο Χατζηισαϊας, φέρνοντας στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν 1 εκατ. ευρώ το χειμώνα, αλλά βοήθησε και στην αναγέννηση του Μπακασέτα, ο οποίος επίσης έφερε χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Ο Ουζουνίδης μπορεί να επωφελήθηκε ανεβάζοντας τις μετοχές του στο προπονητικό χρηματιστήριο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόσφερε πάρα πολλά στον Πανιώνιο. Και ότι είδαμε από τους "κυανέρυθρους" ήταν καθαρά δική του υπόθεση. Έτσι όπως δημιουργήθηκαν οι καταστάσεις 15 μέρες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος, όσα ακολούθησαν αποτελούσαν μονόδρομο και για τις δύο πλευρές. Μια αρμονική και πετυχημένη σχέση οδηγήθηκε στο γκρεμό. Άλλωστε όλα τα ωραία τελειώνουν με πόνο.

ΥΓ: Μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας και τις εντάσεις μας με τον Ουζουνίδη στην επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά πάντα υπήρχε αμοιβαία κατανόηση για το "έργο" του καθενός. Καλή συνέχεια κύριε Ουζουνίδη στο επόμενο βήμα σας.

Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15:00

Live