Δεν ξενέρωσαν, πείσμωσαν...

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τον αποκλεισμό του Πανιωνίου από την Ευρώπη και πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα.
0
Γιώργος Βασιλείου
14/06/2016 • 16:02
Πανιώνιος
  • shares
Η μεγάλη... Πέμπτη για την εκδίκαση της αρνητικής εισήγησης της Deloitte για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Πανιωνίου πλησιάζει... Την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα συγκεντρώνονται για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, στον Πανιώνιο ο Βασίλης Γκαγκάτσης ετοιμάζει τον φάκελο για την υπεράσπιση των “κυανέρυθρων” και την επιστροφή του ευρωπαϊκού εισιτηρίου στην πλατεία. 

Οι άνθρωποι της ομάδας παραμένουν αισιόδοξοι για δικαίωσή τους, ωστόσο, αυτή τη φορά θα πρέπει να περιμένουμε την τελική έκβαση της υπόθεσης. Όπως και να 'χει, προσωπική εκτίμηση είναι πως αν τελικά ο Πανιώνιος δεν εξασφαλίσει την παρουσία του στα προκριματικά του Europa League, θα είναι κέρδος για την ομάδα.

Κυρίως γιατί θα υπάρξει περισσότερος χρόνος ξεκούρασης για το νέο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά και γιατί ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα γίνει με μικρότερη πίεση, άρα και πιο προσεκτικές κινήσεις. 

Το μοναδικό πλήγμα για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι η απογοήτευση του κόσμου, που περίμενε την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μια απογοήτευση που και φυσιολογική είναι, αλλά και απόλυτα κατανοητή. Άπαντες όμως αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχουν γίνει στο κομμάτι της οικονομικής εξυγίανσης. Και αν φέτος, τελικά, δεν έρθει η Ευρώπη με τις σωστές κινήσεις και την ενίσχυση του ρόστερ, οι “κυανέρυθροι” μπορούν να καταφέρουν κάτι ανάλογο και στο επόμενο πρωτάθλημα. 

Το θετικό από αυτή την αρνητική εισήγηση είναι το γεγονός πως ο Πανιώνιος ακόμα και αν χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν θα χάσει το δικαίωμα να κάνει απεριόριστες μεταγραφές για την ενίσχυσή του, για πρώτη φορά την τελευταία πενταετία. Το κλίμα στον Πανιώνιο, σε διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ, αλλά και στις τάξεις των οπαδών είναι εξαιρετικό και δεν πρόκειται να τους ξενερώσει καμία αρνητική εισήγηση. Το αντίθετο μάλιστα. Να τους πεισμώσει...
Γράψτε το σχόλιο σας...