Ο «Κάνιο», οι βασικοί από το... σπίτι και οι υπόλοιποι

0
Γιώργος Βασιλείου
22/12/2014 • 00:26
Ο «Κάνιο», οι βασικοί από το... σπίτι και οι υπόλοιποι
  • shares
Αυτή τη φορά εναντίον του Ατρόμητου των 10 παικτών από το 32ο λεπτό της αναμέτρησης.
Σ' ένα ακόμα παιχνίδι ο Πανιώνιος προβλημάτισε αμυντικά και προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό. Έγιναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, που έκαναν ακόμα πιο ευάλωτη την ήδη... ευάλωτη άμυνα των «κυανέρυθρων».
 
Σ' ένα ακόμα ματς ο Πανιώνιος «φώναξε» πως χρειάζεται ενίσχυση στο μέτρο που μπορεί να πράξει η διοίκηση κάτι τέτοιο. Επίσης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει στο διάστημα που οι υπόλοιποι θα ξεκουράζονται, αυτός να εργαστεί σκληρά και να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Πανιωνίου για να τον βελτιώσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
 
Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ του Πανιωνίου που είτε είναι ντεφορμέ, είτε φορμαρισμένοι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (γιατί άραγε;) από το αρχικό σχήμα, όπως υπάρχουν παίκτες που αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν και ακόμα δεν έχουν πάρει την ευκαιρία τους.
Ο Ουζουνίδης οφείλει να υπενθυμίσει και να επισημάνει στους παίκτες του πως κανείς δεν έχει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
 
Αν δεν διορθωθούν τα αμυντικά προβλήματα και τα εύκολα λάθη ο Πανιώνιος δεν έχει τύχη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Υπάρχει δρόμος, αλλά, το μόνο σίγουρο, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Είναι στρωμένος γεμάτος αγκάθια που πρέπει να αποφύγει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.
 
Στα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, τώρα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακόμα και στα 38 του δείχνει πως είναι ηγέτης και παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος. Ακόμα κι αν αυτή διεκδικεί τον τίτλο ή την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Αργεντινός «μαέστρος» στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πως είναι δύο και τρεις σκέψεις πιο μπροστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και αν ο Πανιώνιος αποκτήσει μεγαλύτερη κίνηση στον χώρο, τότε θα είναι και μεγαλύτερη η αξιοποίηση του «Κάνιο».
 
Ο Δημήτρης Κολοβός βρίσκει τα πατήματα του και ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον Πανιώνιο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό θα δημιουργήσει μεγάλο έως αναντικατάστατο κενό στην ενδεκάδα. Ο «Κολόμπο» προφέρει ποιότητα στο παιχνίδι των «κυανέρυθρων» και πολλές βοήθειες και ελεύθερους χώρους στον Γιάννου.
 
Η διοίκηση του Πανιωνίου πρέπει και αυτή να σηκώσει μανίκια και σε συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ενισχύσει τον Πανιώνιο. Παίκτες αξιόλογοι και ικανοί να συνεισφέρουν υπάρχουν, φτάνει να τους εντοπίσουν εγκαίρως.
 
ΥΓ: Κοιτάζοντας τους αναπληρωματικούς του Ατρόμητου προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος απ' αυτούς δεν θα είχε θέση στο αρχικό σχήμα του φετινού Πανιωνίου. Η απάντηση; Θα ήταν όλοι βασικοί. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, αναρωτιόμουν αν ο Πανιώνιος (των τεράστιων προβλημάτων και των άπειρων πιτσιρικάδων )είχε τους παίκτες και την οικονομική άνεση ομάδων (όπως ο Ατρόμητος) που θα μπορούσε να φτάσει στον βαθμολογικό πίνακα.
Γράψτε το σχόλιο σας...