Καλός ο βαθμός, όχι η εμφάνιση

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 1-1 του Πανιωνίου στα Ιωάννινα, απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ και την εμφάνιση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.
0
Γιώργος Βασιλείου
22/03/2016 • 08:09
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν
  • shares
Για δεύτερη φορά και πρώτη μετά την ισοπαλία στη Μυτιλήνη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε παιχνίδι από τη δική του (προπονητική) οπτική γωνία. Μάλιστα χαρακτήρισε πολύ καλό τακτικά παιχνίδι από την ομάδα του και ότι είχε και καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Συμφωνούμε ότι το ματς για τον Πανιώνιο είχε απρόοπτες στιγμές, όπως η αναγκαστική αλλαγή του Σιώπη, 3-4 λεπτά μετά την είσοδο του Τζανδάρη και την πρόωρη χρησιμοποίηση του Χαλκιαδάκη. Αν και θεωρώ πως ο Πανιώνιος αν οφείλει σε κάποιον παίκτη τον βαθμό που πήρε αυτός είναι ο Μπρούνο, αφού έδωσε ώθηση και επιθετική ενέργεια στους "κυανέρυθρους", όπως βοήθησε και η αποβολή του Μανιά.

Τώρα πως ένα ματς είναι πολύ καλό τακτικά όταν ο Πανιώνιος δεν έχει τελική φάση για 84 λεπτά, εγώ συγχωράτε με, αλλά δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Δεν φτάνουν ως εκεί οι προπονητικές μου γνώσεις. 

Πως ένας προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας όταν για 84 λεπτά οι παρατηρήσεις είναι εντονότατες προς τους παίκτες της ομάδας, ούτε αυτό το καταλαβαίνω...

Η (πικρή) αλήθεια είναι πως αν το τελικό σκορ ήταν 1-0 τότε οι αναλύσεις και οι δηλώσεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές. Όταν κερδίζεις έναν βαθμό εκτός έδρας και είσαι "καβάλα στ' άλογο" έχεις το δικαίωμα να λες ότι θέλεις. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα βρίσκει και όλους τους υπόλοιπους σύμφωνους. Γιατί μπορεί να το είδαν διαφορετικά βρε αδερφέ.

Ο καθένας, όπως έχω ξαναγράψει, έχει τη δική του άποψη. Είτε αρέσει, είτε όχι. Και για μένα αν εξαιρέσουμε τον βαθμό η εμφάνιση ήταν άσχημη. Έγιναν πολλά λάθη, υπήρχε νευρικότητα. Και ναι δεν έγινε Μπαρτσελόνα ο Πανιώνιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνεται κριτική στις άσχημες εμφανίσεις, όπως αυτή με τον ΠΑΣ. 

Ο Πανιώνιος πήρε την ισοπαλία και έδειξε ξανά πως έχει την ικανότητα να παίρνει αποτέλεσμα ακόμα και σε τέτοιες βραδιές. Αυτό είναι ξανά το κρατούμενο απ' αυτό το ματς. Η ισοπαλία είναι δίκαιη, βάση εικόνας, αλλά ως εκεί. Η συνέχεια έρχεται την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.  

Γράψτε το σχόλιο σας...