Θεατές

0
Γιώργος Βασιλείου
04/12/2014 • 15:29
Θεατές
  • shares

Κέρκυρα; Μήπως έπαιζε με τη... Μπαρτσελόνα, τελικά, ο Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης; Οι γηπεδούχοι με τα "κυανέρυθρα" φάνταζαν όντως σαν τη Μπαρτσελόνα. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην ανυπαρξία της ομάδας του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Μιας ομάδας που κυρίως στο πρώτο μέρος δεν είχε αρχή, μέση και τέλος. Χωρίς συνοχή. Μόνο λάθη. Και πολλά λάθη. Με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να είναι ΘΕΑΤΕΣ. Να  δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν και να δέχονται μόνο ένα γκολ, μένοντας "ζωντανοί" στο παιχνίδι. Για ακόμα 45 λεπτά. Μόνο που και αυτά στο δεύτερο μέρος κύλησαν χωρίς την παραμικρή ανησυχία για την Κέρκυρα των 10 παικτών από το 70' και μετά.

Ο Πανιώνιος έδειξε πως έχει σοβαρό πρόβλημα σ' ένα ακόμα παιχνίδι. Η συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δείχνει πως το κλίμα δεν είναι πλέον τόσο καλό. Μια ομάδα που "φωνάζει" πως χρειάζεται "επέμβαση". Χρειάζεται κάποιο "ηλεκτροσόκ". Ποιο θα είναι αυτό ας το βρουν οι αρμόδιοι. Μόνο που πρέπει να το κάνουν γρήγορα. Να διορθώσουν τα όποια λάθη μπορούν να διορθωθούν γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα. Και το πιο άρχημο απ' όλα είναι πως αυτός ο Πανιώνιος δείχνει πως είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό (τη στιγμή που μιλάμε) από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια!!!

Γράψτε το σχόλιο σας...