Φόρο τιμής στο “The Exorcist” αποτίει η σειρά “Sabrina” του Netflix

Πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου.Η επερχόμενη σειρά του Netflix, "Chilling Adventures of Sabrina", θα...

Πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου.

Η επερχόμενη σειρά του Netflix, “Chilling Adventures of Sabrina”, θα αποτίει φόρο τιμής στην κλασική ταινία τρόμου “The Exorcist”.

Σύμφωνα με το EW, ο showrunner της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa, αποκάλυψε ότι κάθε επεισόδιο θα είναι σαν μια μίνι-ταινία, ένα εκ των οποίων θα θυμίζει πολύ το “The Exorcist”.

“Η Sabrina είναι η ηρωίδα μιας σειράς μίνι-ταινιών”, είπε ο Aguirre-Sacasa. “Μου αρέσει το ‘The Exorcist’. Είναι μία από τις αγαπημένες μου ταινίες. Θα αποδώσουμε τιμή σε αυτό. Θα κάνουμε ένα επεισόδιο που θα μοιάζει με το ‘The Exorcist’”.

Ο Aguirre-Sacasa δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά οι θεατές θα πρέπει να αναμένουν πολλά τρομακτικά στοιχεία στη νέα σειρά, η οποία θα είναι μια σκοτεινότερη εκδοχή της κλασικής.

Πρωταγωνίστρια είναι η Kiernan Shipka (“Mad Men”) ως Sabrina. Άλλα μέλη του cast είναι η Miranda Otto ως η θεία της Sabrina, Zelda, η Lucy Davis (“Wonder Woman”) ως Hilda, και ο Ross Lynch ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Sabrina, Harvey. Η Michelle Gomez (“Doctor Who”) έχει τον ρόλο της αγαπημένης δασκάλας της Sabrina, Mary Wardell, της οποίας το σώμα κατακτά η κακιά Madam Satan. Άλλα μέλη του cast είναι οι Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson και Bronson Pinchot. Και φυσικά, ο Salem θα είναι μέρος της σειράς.

Το “Chilling Adventures of Sabrina” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία της σειράς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.