Ξεκαθαρίστε το τοπίο με Μπουμάλ

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τον πρώτο γύρο του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League και την υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ.
0
Γιώργος Βασιλείου
21/12/2015 • 08:33
Ο Ολιβιέ Μπουμάλ
  • shares
Ένας εκπληκτικός πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Όχι εμφάνιση. Αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε παιχνίδι που εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία, τα οποία αποτύπωσε και σε ανακοίνωση. 

Ήταν ένα παιχνίδι που δυστυχώς δεν μπορείς να αναλύσεις ή να κάνεις κριτική… Ο Πανιώνιος προσπάθησε, δημιούργησε και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. Δεν το έκανε και ηττήθηκε. 

Υπήρχαν θετικά, υπήρχαν και αρνητικά της εμφάνισης. Στα θετικά το γεγονός ότι η ομάδα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Στα αρνητικά το γεγονός ότι ο Μπουμάλ ήταν «φευγάτος». Δεν έδειχνε να βρίσκεται και πολύ στο κλίμα της αναμέτρησης. Το μυαλό του ήταν αλλού και όσο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το συμβόλαιό του θα είναι αλλού. 

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα το τι μέλλει γενέσθαι με τον Καμερουνέζο επιθετικό. Ο Πανιώνιος πρέπει να πάρει την πιο σοφή απόφαση. Είτε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του «Μπούμι», είτε να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο για να βάλει έστω κάτι… ψιλά στα ταμεία του. Θα είναι πλήγμα να χαθεί χωρίς οικονομικό όφελος. Ας μην ξεχνάμε ότι η προσπάθεια εξασφάλισης άδειας για το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολη και κάθε ευρώ είναι πολύτιμο για τα ταμεία του συλλόγου. 

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μπουμάλ δεν θεωρώ πως ο Πανιώνιος θα αποδυναμωθεί σε τεράστιο βαθμό, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν λύσεις. Ο Καραμάνος μπορεί να παίξει στις πτέρυγες, υπάρχει ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, υπάρχει ο Βιγιάλμπα. Απλά οι διοικούντες τον Πανιώνιο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν το τοπίο με τον Μπουμάλ. Για να γνωρίζουν πως θα πορευθούν στην πορεία και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο…
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 25 Αυγούστου, 19:15

Live