Όταν σε "πληγώνει" η μπάλα

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την εντός έδρας ήττα 1-0 του Πανιωνίου από τη Βέροια και την εικόνα των «κυανέρυθρων» στο συγκεκριμένο ματς.
0
Γιώργος Βασιλείου
26/10/2015 • 08:17
Όταν σε "πληγώνει" η μπάλα
  • shares
“Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο” μου είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-Βέροια. Όντως, δεν είναι δίκαιο. Υπάρχουν φορές που η μπάλα σε αδικεί και άλλες που σου προσφέρει απλόχερα κάτι που σου είχε στερήσει, για τους δικούς της ανεξήγητους λόγους, σε προηγούμενα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος, για δεύτερη φορά φέτος σε παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είδε το “άσχημο” πρόσωπο της μπάλας. Μιας μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του στο τελευταίο λεπτό και στις δύο περιπτώσεις του στέρησε βαθμούς ή βαθμό με βάση τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο για 90 λεπτά. Ο Πανιώνιος "πληγώθηκε" ξανά στο τελευταίο λεπτό. ΠΡΕΠΕΙ να του γίνει μάθημα.

Εναντίον της Βέροιας, ο Πανιώνιος δεν είχε καλή παρουσία σ’ ένα κατά γενική ομολογία κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Ένας αγώνας που υπήρχαν πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, 96 συνολικά (46 Πανιώνιος, 50 Βέροια). Οι “κυανέρυθροι” της Νέας Σμύρνης δεν βρήκαν χώρους και άρα δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν και να είναι επικίνδυνοι επιθετικά. Η μεσοεπιθετική τους γραμμή δεν βρήκε χώρους, δεν είχε ταχύτητα, άρα Μπουμάλ, Καραμάνος και Μπακασέτας αυτομάτως εξουδετερώθηκαν. Δεν χρειάζονται και πολλά περισσότερα για να “στραβώσει” ένα ματς.

Η Βέροια έκανε το κλασικό εκτός έδρας παιχνίδι της, προφύλαξε την άμυνά της που απέκτησε σταθερότητα με την είσοδο του Ετζεγκουέλε και αποδιοργάνωσε τον Πανιώνιο. Το ζητούμενο ήταν βαθμός για την ομάδα της Ημαθίας. Επιστρέφει με τους τρεις, οπότε διπλά ευτυχισμένη. Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω από κοντά και τον αγώνα με την Καλλονή ήταν μια επανάληψη στα μάτια μου με το ίδιο αποτέλεσμα. Νίκη της Βέροιας. 

Συνολικά στον αγώνα, οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν μετά δυσκολίας 100 ολοκληρωμένες πάσες (101) και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνει τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης. “Φτωχό” θέαμα, ελάχιστες φάσεις. Το 0-0 έμοιαζε να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, με τα όσα είδαμε στο 90λεπτο. Η τύχη χαμογέλασε στη Βέροια όμως και άφησε σύξυλο τον Πανιώνιο. Μια αμυντική αδράνεια που κοστίζει την ήττα. Την πρώτη εντός έδρας μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Δεν ήρθε και το τέλος του… κόσμου. Η τύχη θα του επιστρέψει όσα του “έκλεψε” στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε κάποιο από τα επόμενα. Όπως είναι πολύ πιθανό να του… ξανακλέψει κάτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές χαμογελάς και άλλες μένεις με την απορία και τα γιατί… 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 25 Αυγούστου, 19:15

Live