Κάθε πέρυσι και καλύτερα

0
Γιώργος Βασιλείου
02/07/2014 • 16:27
Κάθε πέρυσι και καλύτερα
  • shares


Σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ και τις σημερινές διαφορές, μοναδικός κοινός παρανομαστής ο νυν αρχηγός, Αμίρης Κουρντι με τους Βασίλη Μπούζα, Μάκη Γκέζο και Αλέξανδρο Σμυρλή να τον πλαισιώνουν, απλά αυτοί ήταν μεταξύ δεύτερης και πρώτης ομάδας.
 
Κάθε πέρυσι και καλύτερα είναι για τον Πανιώνιο. Δυστυχώς για τους οπαδούς του, αφού δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους να «χαροπαλεύει» και να μην γνωρίζει τι τους ξημερώνει.
 
Μία ακόμα προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν τον Πανιώνιο ξεκίνησε τις τελευταίες αγωνιστικές του περυσινού πρωταθλήματος και παλεύει ακόμα για να βγάλει τον «Ιστορικό» από το οικονομικό, αγωνιστικό και διοικητικό τέλμα που έχει περιέλθει από όταν αποχώρησε ο Τσακίρης.
 
Οι «κυανέρυθροι» έχουν (απο)δείξει ότι τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Απλά φέτος ο βαθμός δυσκολίας είναι ίσως ο μεγαλύτερος που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να τα βγάλουν εις πέρας.
 
«Πολλοί σύλλογοι θα πρέπει να ευγνωμονούν το μοντέλο του Πανιωνίου» είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δάρας αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος. Δεν διαφωνώ καθόλου. Μια ομάδα όμως δεν μπορεί να στηρίζεται κάθε χρόνο στους πιτσιρικάδες και στη δίψα που έχουν για να διακριθούν και να κερδίσουν μια καλύτερη μεταγραφή, «εκμεταλλευόμενοι» αν μη τι άλλο την οικονομική ανεπάρκεια των «κυανέρυθρων».
 
Άλλωστε, αυτό μόνο κακό κάνει στον Πανιώνιο, ο οποίος και ζημιωμένος βγαίνει και δεν μπορεί να κερδίσει χρήματα όπως έγινε στις περιπτώσεις των Λαμπρόπουλου, Κούρντι, Κούρου και άλλων ποδοσφαιριστών που ανέδειξε και καθιέρωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Γράψτε το σχόλιο σας...