Η ώρα του Τερεζόπουλου

0
Γιώργος Βασιλείου
21/04/2014 • 15:42
Η ώρα του Τερεζόπουλου
  • shares
Προσθέστε και το γεγονός ότι η διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ ήταν αρνητική για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Άρα, για μία ακόμα χρονιά ο Πανιώνιος ξεκινάει με ντεσαβαντάζ έναντι των υπολοίπων ομάδων, κάποιες εξ αυτών που δεν πήραν άδεια φρόντισαν να ενισχυθούν με μεταγραφές σημαντικών ποδοσφαιριστών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο...
 
Με τα τωρινά δεδομένα, ο Πανιώνιος δεν παίρνει άδεια, ούτε καν έφεση δεν θα ασκήσει. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι ο «Ιστορικός» να αποκτήσει το δικαίωμα να κάνει έστω τις όποιες μεταγραφές επιτρέπονται στις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια. Δηλαδή 3 ποδοσφαιριστές άνω των 24ων χρόνων και απεριόριστες Ελλήνων κάτω των 24ων χρόνων. Πως θα γίνει όμως αυτό; Πρέπει, οπωσδήποτε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
 
Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και ο δρόμος του προσεχούς πρωταθλήματος επικίνδυνα δύσβατος. Οι παίκτες που έχουν μείνει, όσοι μείνουν δηλαδή θα πρέπει να σηκώσουν στις πλάτες τους... ασήκωτο φορτίο. Όσο βαριά και αν είναι η φανέλα του Πανιωνίου έρχονται πάντα καταστάσεις και συνθήκες που δεν αρκεί για να τον κρατήσει στην επιφάνεια.
 
Πλέον, χρειάζεται προγραμματισμός σε σωστή βάση. Δυστυχώς για τον Πανιώνιο και η επόμενη χρονιά θα έχει «πειραματικό» χαρακτήρα. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού με σωστές επιλογές μπορεί να βγει πάλι κάποιος «λαγός από το καπέλο». Ο προπονητής που θα επιλεχθεί πρέπει να είναι γνώστης της κατάστασης, οικονομικής και αγωνιστικής, του σημερινού Πανιωνίου.
 
Πρέπει να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Και στα δικά μου μάτια και μιλώντας πάντα με τα τωρινά δεδομένα ο άνθρωπος αυτός είναι στην οικογένεια του Πανιωνίου και μιλάω για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο. Προπονητής της ομάδας κάτω των 20 ετών με σοβαρή δουλειά και το σημαντικότερο γνώστης των μικρών που μπορούν να έρθουν στην πρώτη ομάδα και να αναδειχθούν. Και όπως πριν από δύο χρόνια, επί εποχής Ελευθερόπουλου ονόματα όπως του Σπυρόπουλου, του Ντούνη, του Ανέστη, του Γιαννακόπουλου, του Κούρου ακόμα μας απασχόλησαν και μας απασχολούν ίσως και στη φετινή χρονιά να υπάρξει κάτι ανάλογο...
Γράψτε το σχόλιο σας...