Επόμενη μέρα;

0
Γιώργος Βασιλείου
14/04/2014 • 09:13
Επόμενη μέρα;
  • shares

Οι "κυανέρυθροι" πήραν αυτό που ήθελαν, το βαθμό της ισοπαλίας και σ' αυτή την προσπάθεια δεν έδειξαν ορεξάτοι για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Βολεύτηκαν με την ισοπαλία, η οποία σε μεγάλο βαθμό βόλευε και τους Χανιώτες. Οπότε ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη, για να τελειώσει το παιχνίδι στο 0-0 και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν ρίσκαραν και για να είμαστε δίκαιοι δεν είχαν και λόγο να το κάνουν από τη στιγμή που η ισοπαλία τους εξασφάλιζε την κατηγορία.

Το θέμα είναι η επόμενη μέρα των "κυανέρυθρων". Ποια θα είναι, που θα τους βρει, σε ποιο σημείο θα τους βρει...

Οι ενέργειες για την υπαγωγή σε κάποιο άρθρο πρέπει να επιταχυνθούν, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα τη νέα σεζόν. Εκτιμώ πως η ώρα που τα αποδυτήρια του Πανιωνίου θα βγάζουν... λαγούς έχει περάσει για τα καλά και αν αναλογιστούμε πως ο Πανιώνιος ούτε και φέτος θα πάρει άδεια το μέλλον φαντάζει, τούτη τη στιγμή, εξαιρετικά δυσοίωνο.

Με τους φακέλους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ για την χορήγηση άδειας να εκδικάζονται τα επόμενα 24ωρα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα πρέπει να περιμένουν μόνο κάποιο θαύμα για την ανατροπή των δεδομένων και τη χορήγηση άδειας. Σε διαφορετική περίπτωση η Β' ομάδα θα ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο...

Γράψτε το σχόλιο σας...